Innholdsfortegnelse:

Hack en Canon Digital Rebel 300d: 4 trinn
Hack en Canon Digital Rebel 300d: 4 trinn

Video: Hack en Canon Digital Rebel 300d: 4 trinn

Video: Hack en Canon Digital Rebel 300d: 4 trinn
Video: Canon EOS 300d/kiss/rebel firmware hack 2024, Juli
Anonim
Hack en Canon Digital Rebel 300d
Hack en Canon Digital Rebel 300d

Dette vil vise deg hvordan du gjør en vanlig canon digital rebel til en 10d. Bare med en enkel fastvareoppdatering på under 5 minutter.

Et gammelt, men dyktig, robust kamera perfekt for folk som ønsker å hente et billig gammelt kamera for å komme inn på hobbyen. (lol ikke alle har råd til et EOS 5Ds mk4 eller m4/3 -oppsett)

Trinn 1: Hvorfor dette fungerer

Canon EOS Digital Rebel er veldig lik Canon EOS 10D (Nøyaktig samme sensor), men mangler mange av funksjonene som finnes i den dyrere 10D, som blitseksponeringskompensasjon, speillås, ISO 3200 -hastighetsinnstilling osv. Ect ect ect.

mange av de "manglende funksjonene" kan aktiveres ved små modifikasjoner av kameraets fastvare

Opprøreren ble først introdusert som en inngangsnivå dslr, så i stedet for å kanon designe et helt nytt kamera, tok de bare 10d og sperret av noen av funksjonene.

La meg nå vise deg hvordan du får disse funksjonene tilbake

Trinn 2: Hva du trenger

1: Canon Digital Rebel 300d ……… (MÅ VÆRE 300D 6,3 mp kamera) 2: CF -kort ……………………………… (standard minnekort for kameraet) 3: Datamaskin …………… ……………………. (helst med internettforbindelse)

Trinn 3: Få din nye egendefinerte fastvare

du må først koble CF -kortet til datamaskinen eller i en kortleser. Sørg for at kortet er tomt, så er det så enkelt som å dra og slippe den nye egendefinerte fastvarefilen til kortet.

Filen kan hentes ved å klikke her

Trinn 4: Sett kortet inn i kameraet

Når du har satt inn kameraskjermen, vil det vise noe som spør om du vil installere, klikk på ja.

Noe magi skjer, og hvis du ser etter en oppføring i menyinnstillingene "egendefinerte funksjoner", vil du ha alle verktøyene til 10d. Gi liv til et gammelt kamera. Det kan være utdatert, men dette kameraet er i stand til alt i de riktige hendene. Jeg begynte med denne modellen og endte med å fotografere profesjonelt senere i livet mitt.

Anbefalt: