Innholdsfortegnelse:

Redigering av en dronevideo: 4 trinn
Redigering av en dronevideo: 4 trinn

Video: Redigering av en dronevideo: 4 trinn

Video: Redigering av en dronevideo: 4 trinn
Video: Кинематографические кадры с дронов 20 важных советов! 2024, Juli
Anonim
Redigering av en drone -video
Redigering av en drone -video

Velkommen! Her er noen retningslinjer jeg har lært når du redigerer en drone -video.

Gjennom hele denne instruksen vil jeg gi tips og triks jeg har brukt når jeg redigerte vlogger og drone -videoer.

Trinn 1: Finne riktig musikk

Finne riktig musikk
Finne riktig musikk
Finne riktig musikk
Finne riktig musikk

Når du starter en drone -video eller en video, er det viktig å ha den riktige typen musikk. For drone -videoer er det litt av en velge -og -velge -situasjon.

Det avhenger også av hva slags video du vil ha. Hvis du vil ha en mer overgangsfylt dronevideo, vil jeg anbefale å bruke optimistisk musikk med et lite blunk.

Men hvis du vil ha en tregere, mer meningsfylt video, vil du kanskje finne potensielt mykere og mykere musikk.

Avhengig av om du bruker dronemusikken din som bakgrunnsmusikk for resten av videoen din (for eksempel en vlog), må du kanskje redigere litt som å heve eller senke lyden.

Hvis du planlegger å bruke bakgrunnsmusikk for en vlog eller flere av videoene dine (hvis du har Adobe Premiere Pro), vil du velge lydklippet du vil endre.

1. Gå til effektpanelet (vanligvis til venstre).

2. Sett en nøkkelramme i begynnelsen og slutten av klippet under nivåalternativet.

3. Du kan justere lydnivået ved å klikke på forhåndsinnstilt nummer under alternativet nivåer og flytte musen til venstre eller høyre. Hvis du flytter tallet til det negative, reduseres lyden og nivået på lyden.

Sidebemerkning- Før jeg brukte Premiere Pro, var jeg vant til å ha et (lavere volum) -alternativ i min tidligere videoredigeringsprogramvare, og når det kommer til Premiere Pro, gjør de virkelig ingenting der ute.

Når det gjelder drone -videoer hvis du finner den riktige musikken, trenger du virkelig ikke bekymre deg for mye lydredigering.

Trinn 2: Spleise klipp med barberhøvelverktøyet

Splicing Clips med barberhøvelverktøyet
Splicing Clips med barberhøvelverktøyet
Splicing Clips med barberhøvelverktøyet
Splicing Clips med barberhøvelverktøyet

Så å kutte opp bildene har også litt å gjøre med musikk. Når du redigerer en snappy drone -video, er det vanlig at klippene dine skal overgå til taktene til musikken du har valgt.

Hvis du ser på lydklippet ditt, vil du vanligvis legge merke til de små toppene i lyden. Disse er vanligvis enten der det er en topp i volumet eller det er en økning i bassen (fra det jeg har sett).

Hvis du leter etter en god snap -overgang i opptakene, vil du velge barberhøvelverktøyet og lage et snipp i opptakene på en av de første toppene i lyden.

Tips: Når du redigerer opptakene dine, er det godt å holde landskapet organisert. Det vil si at hvis du har en haug med klipp av en bro, bør du holde dem sammen i stedet for å spre dem gjennom hele videoen. Dette er slik at du kan gå over fra en ting til den neste som broer til tårn til åker etc.

Etter at du har laget en snipp i opptakene, vil du finne det neste klippet du vil knipse til.

Når du har funnet hvilket klipp du vil bruke neste, bruker du barberhøvelverktøyet til å lage en snipp ved neste klipp du har valgt.

Etter at du har gjort et kutt i opptakene, sletter du opptaket mellom de to klippene.

Juster det nye klippet ved siden av ditt første klipp og bam! du har gjort en overgang.

Trinn 3: Fullfør

Ferdig
Ferdig

Når det gjelder å avslutte videoen din, hvis du laster den opp til youtube, er det en god tommelfingerregel for å legge til funksjoner og eller kommentarer til slutten av videoen.

Dette betyr at du legger til 20 sekunders opptak til slutten av videoen der sluttkortet ditt skal vises. YouTube gjør det ganske enkelt.

Anbefalt: