Innholdsfortegnelse:

Arcade Cabinet: 4 trinn
Arcade Cabinet: 4 trinn

Video: Arcade Cabinet: 4 trinn

Video: Arcade Cabinet: 4 trinn
Video: Стильная Мужская Стрижка 2023 Пошагово дома | Уроки стрижек Евы Лорман | Как стричь Мужские стрижки 2024, Juli
Anonim
Arcade Cabinet
Arcade Cabinet

Bygget tilpasset aluminiumsramme sveisebase for deretter å lage kaldt montert monitorstativ og joystick -kontrollflater.

Trinn 1: Datamaskin

Datamaskin
Datamaskin

Etter å ha fjernet skallet fra et gammelt Mac G4 -tårn, kan det boltes til rammen. Samme med skjerm, men pass på at du ikke berører spolen, da den holder på et raseri. På dette bildet kan du se kontrolloverflaten boltet til rammen så vel som skjermen.

Trinn 2: Kabling

Kabling
Kabling

Ledning i Jpac-kontrolleren https://www.ultimarc.com/jpac.html, lysdioder, https://www.buy-leds-online.com, høyttalere craigslist.org og kontrollflater https://www.happ. com/På dette bildet kan du se JPAC -kontrolleren på høyre side av saken, denne enheten har ledninger til alle kontrollflatene (styrespaker, knapp) når den er koblet til den er USB til datamaskinen og deretter installere programvaren for å kartlegge kontrollene til MacMame, https://www.macmame.org/ Rom Emulator Merk plexiglassskallet: Dette er 1/4 frostet Plexi som jeg bøyde ved å legge et stykke stål over og under arket og deretter varme to kanoner oppvarmet jeg sakte plexi til det begynte å gi og deretter presset ned for å få en god 45 graders vinkel.

Trinn 3: Last ned programvare

Last ned programvare
Last ned programvare

På dette bildet kan du se enheten alt satt sammen. Rundtoppen er der bare for å overføre lyder og spill.

Trinn 4: Ferdig spill

Ferdig spill
Ferdig spill

Klar til å gå! Spillet er på.

Anbefalt: