Innholdsfortegnelse:

Slik kobler du dine egne hodetelefoner til en mobiltelefon: 7 trinn
Slik kobler du dine egne hodetelefoner til en mobiltelefon: 7 trinn

Video: Slik kobler du dine egne hodetelefoner til en mobiltelefon: 7 trinn

Video: Slik kobler du dine egne hodetelefoner til en mobiltelefon: 7 trinn
Video: Планшет Lenovo Tab P11 или Xiaoxin Pad - ДЕТАЛЬНЫЙ ОБЗОР 2024, Juli
Anonim
Slik kobler du dine egne hodetelefoner til en mobiltelefon
Slik kobler du dine egne hodetelefoner til en mobiltelefon

De fleste mobiltelefoner/mobiltelefoner har en proprietær søppeladapter som de leverer noen forferdelige hodetelefoner til i et håndfrisett.

Det du kan gjøre er å bytte hodetelefonene til en hodetelefonkontakt, slik at du kan koble til de dyre hodetelefonene og nyte filmer/musikk på telefonen som den skulle høres ut. Et bilde av den medfølgende adapteren til min O2 Trion XDA -telefon er nedenfor. Den har noen forferdelige hodetelefoner som jeg ikke engang har giddet å prøve fordi jeg vet at de kommer til å suge.

Trinn 1: Hva du trenger

Hva du trenger
Hva du trenger
Hva du trenger
Hva du trenger

Du trenger de to elementene på bildet nedenfor. Det første er et håndfrisett som følger med telefonen. Den har en ekstern bit med volumkontroll og mikrofon. Den har også en Mini-USB-plugg og noen fryktelige hodetelefoner.

Det andre bildet er en 2,5 "til 3,5" adapter for hodetelefonuttak fra ebay som koster omtrent 99p ($ 2). MERK at det er en ledning mellom dem-ikke kjøp en alt-i-ett-adapter. Du trenger også: Tang Loddejern + Loddetinn fint sandpapir/glasspapir

Trinn 2: Hakk og ta av adapteren

Hakk og ta av adapteren
Hakk og ta av adapteren

Skjær adapteren din i to med en tang. Fjern stikkontakten for å avsløre tre ledninger (venstre, høyre, felles). Fjern eventuelt den andre halvdelen hvis du vil sette de gamle hodetelefonene på den av en uklar grunn.

Trinn 3: Åpne håndfrisettet

Åpne Handsfree -settet opp
Åpne Handsfree -settet opp

Sprekk saken på den håndfrie biten. Jeg skjøv bare spikeren min inn i et gap jeg fant og gled den sammen til alle klippene dukket opp. Din kjørelengde kan variere … Finn en måte å åpne den på;)

Trinn 4: Løs de gamle tilkoblingene forsiktig

Løs de gamle tilkoblingene forsiktig
Løs de gamle tilkoblingene forsiktig

Finn hodetelefontilkoblingene (de er koblet til hodetelefonene!) Og løs dem.

Den beste måten å løsne på er å holde loddejernet på den blanke enden av ledningen litt og deretter ta det raskt. Men du visste det. Jeg kan ikke merke bildet av en eller annen grunn, kanskje fordi jeg bruker Linux, men du kan se hvor ledningene var, det er venstre, høyre og to vanlige pads. Vi skal bygge bro over de vanlige putene, fordi vi bare har en felles ledning fra adapteren.

Trinn 5: Lodd adapteren på

Lodd adapteren på
Lodd adapteren på

Greit.

For å unngå at ledningene berører innsiden av adapteren, belegger de dem i en farget plasthud. Det er veldig mykt og tynt. Bruk litt veldig fint sandpapir/glasspapir mellom fingeren og tommelen for å skrape det forsiktig til enden av tråden er blank og laksefarget. Gjør alle tre ledningene - den som ser blank ut, er ikke … Lodd den grønne til venstre (puten merket L +), og den røde til høyre (merket R +). Lodd den gjenværende laksefargede tråden til de vanlige putene, bro de to vanlige putene med en haug med loddetinn.

Trinn 6: Test den

Test det!
Test det!

Dette trinnet er enkelt. Koble den til telefonen din, koble til den vakre (ooh se på min de er Shure …), sett på en film eller et musikkstykke, og sjekk om du får venstre, høyre, stereo, volumkontroll …

Du kan også ringe for å teste at mikrofonen fortsatt fungerer. Men du har ingen å ringe … gjør du?

Trinn 7: Ferdig

Ferdig!
Ferdig!

Alle jobber? Flott! Fest saken på nytt - i mitt tilfelle sørget jeg for at en liten lengde på adapterledningen var inne i dekselet, slik at den passet godt - jeg er ikke sikker på at min avskyelige lodding tåler å trekke som hodetelefonkablene får, heldigvis ledningen var litt tykkere enn den originale ledningen, så den er stram og robust.

Du kan eventuelt lodde det resterende adapterstykket til de gamle hodetelefonene, slik at du fortsatt kan bruke dem med det nye håndfrisettet. Men hvorfor vil du. Jeg syntes det var mye lettere og mer tilfredsstillende å legge dem.

Anbefalt: