Innholdsfortegnelse:

Slag av Jose og Marc: 5 trinn
Slag av Jose og Marc: 5 trinn

Video: Slag av Jose og Marc: 5 trinn

Video: Slag av Jose og Marc: 5 trinn
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, Juli
Anonim
Slag av Jose og Marc
Slag av Jose og Marc

Dette er en DIY for dine egne hodetelefoner.

Trinn 1: MATERIALLISTE M/FOTO av merkede verktøy og materialer

MATERIALLISTE W/FOTO av merkede verktøy og materialer
MATERIALLISTE W/FOTO av merkede verktøy og materialer
MATERIALLISTE W/FOTO av merkede verktøy og materialer
MATERIALLISTE W/FOTO av merkede verktøy og materialer
MATERIALLISTE W/FOTO av merkede verktøy og materialer
MATERIALLISTE W/FOTO av merkede verktøy og materialer

-3,5 mm stereokontakt

-28 AWG ledning

-8 neodymmagneter

-2 skumkopper

-Elektrisk tape

-Sandpapir

Trinn 2: TRINN 2: MONTERING, SANDING & COILING W/VIDEO

Image
Image
TRINN 3: MAGNETPOSISJONERING OG MEMORANMONTERING W/BILDE
TRINN 3: MAGNETPOSISJONERING OG MEMORANMONTERING W/BILDE

Du må slipe endene på ledningene fordi den elektriske strømmen trenger å strømme gjennom ledningen, og kobber er en leder av elektrisitet. Du må spole ledning fordi talespolen fungerer som den midlertidige magneten og magneten fungerer som den permanente magneten. Avvisning av magnetfeltene får stemmespolen til å vibrere, der vibrasjoner produserer lydbølger i luften. Vi valgte 40 spoler fordi vi testet forskjellige mengder spoler, fra 30 til 50, og fant ut at 40 spoler hadde den beste kvaliteten og var høyest. En vekselstrøm er nødvendig i en høyttaler fordi den forårsaker en polar orientering, som gjør at elektromagneten kan frastøte og tiltrekke seg permanentmagneten. Dette gjør vibrasjonen.

Trinn 3: TRINN 3: MAGNETPOSISJONERING OG MIDDELMONTERING W/BILDE

TRINN 3: MAGNETPOSISJONERING OG BLEMMEMONTERING W/BILDE
TRINN 3: MAGNETPOSISJONERING OG BLEMMEMONTERING W/BILDE

En permanent magnet er nødvendig fordi den lar den midlertidige magneten (talespolen) bevege seg frem og tilbake ved hjelp av magnetisme. Dette lar også andre komponenter i høyttaleren bevege seg. Talemagneter vi valgte endret kvaliteten i musikken. Først hadde vi bare 4 magneter. 2 for hver hodetelefon. Men så bestemte vi oss for å legge en til til hver hodetelefon. Det resulterte i totalt 6 magneter. Vi prøvde på hodetelefonene, og kvaliteten ble mye bedre. Vi trodde at hvis vi la til flere magneter, ville kvaliteten bli bedre, så vi la til 2 flere, noe som resulterte i totalt 8 magneter. Dette ga lyden bedre kvalitet, så vi bestemte oss for å bli med 8 magneter. Membranmaterialet vi valgte var skumkoppen. Først prøvde vi plastkoppen. Musikken var hørbar, men ikke alle komponentene i sangen var hørbare. Så vi bestemte oss for å bruke papirkoppen neste. Alle komponentene i sangen var hørbare, men kvaliteten var ganske lav. Så vi prøvde det siste materialet, skumkoppen. Skumkoppen hadde den beste lydstyrken og klarheten. Alle komponentene i sangen var hørbare, og de hørtes bedre ut enn hvordan de gjorde i papirkoppen. Det var slik vi valgte membranmaterialet.

Trinn 4: TRINN 4: PLUGG OG SPILL M/BILDE & VIDEO AV MUSIKKSPILLING

TRINN 4: PLUGG & SPILL M/BILDE & VIDEO AV MUSIKKSPILLING
TRINN 4: PLUGG & SPILL M/BILDE & VIDEO AV MUSIKKSPILLING

Du kobler ledningene til terminalene ved å knytte 2 av kobberendene på ledningen sammen, hver kobberende på hver skumkopp. De to andre kobberendene fra ledningene er koblet til terminalene på aux -pluggen, 1 ledning i hvert av de 2 hullene. Du må koble dem til terminalene fordi terminalene er det som kobler hodetelefonene til enheten. Ledningene må slipes fordi når ledningen slipes, fjerner den det røde dekselet. Det røde dekket er en isolator. Den bærer ikke strømmen eller bølgene i dette tilfellet. Når isolatoren fjernes, tillater det at bølgene kommer inn i ledningen. Lydbølger produseres av vibrasjonene fra talespolen. Vekselstrømmen er viktig fordi den lar talespolen tiltrekke seg og frastøte. Vekselstrømmen skifter konstant de magnetiske kreftene mellom talespolen og magneten. Når spolen beveger seg, skyver den og trekker kjeglen. Dette vibrerer luften foran høyttaleren og skaper lydbølger.

Trinn 5: TRINN 5: FEILSØKING

TRINN 5: FEILSØKING
TRINN 5: FEILSØKING

Hvis du ikke hører lyd, kan du prøve å justere posisjonen til magneten eller ledningene. Sørg for at ledningene er rundt selve magneten og at ingen andre spoler er av eller er sammenflettet. Du kan også prøve å legge til flere magneter eller spoler, for det vil styrke magnetfeltene og gi bedre lydkvalitet.

Fremgangsmåte:

1. Kutt 5 fot ledning (ca. 3 armlengder)

2. Sand omtrent 15 cm av begge ender av tråden

3. Begynn å spole ledningen rundt en blyant omtrent 40 ganger

4. Pass på at spolene ikke er spredt fra hverandre og tett kompakte

5. Når du er ferdig med det, fjerner du spolen av blyanten og legger den til side for nå

6. Ta aux -pluggen og vri plastdelen av pluggen

7. Fest begge ender av ledningen til de to terminalene på tilleggspluggen

8. Ta tak i magneter og legg en på bunnen av utsiden av koppen og legg de andre på innsiden. Sørg for at de innvendige magneter tiltrekkes av den utvendige magneten

9. Plasser den sirkulære delen av ledningen på magneten. Sørg for at magnetene er i midten

10. Legg tape på ledningen og magneten for å holde den nede

11. Koble AUX -ledningen til en hvilken som helst ønsket enhet med et ekstra plugghull

12. Spill av musikken eller hvilken som helst lyd på enheten, og test om hodetelefonene fungerer eller ikke (justering av ledningene kan hjelpe hvis det ikke fungerer)

Anbefalt: