Innholdsfortegnelse:

LED-opplyst bilderamme: 10 trinn
LED-opplyst bilderamme: 10 trinn

Video: LED-opplyst bilderamme: 10 trinn

Video: LED-opplyst bilderamme: 10 trinn
Video: Киевский торт_Рассказ_Слушать 2024, Juli
Anonim
LED-opplyst bilderamme
LED-opplyst bilderamme

Jeg hadde ideen om å belyse en bilderamme, fordi jeg hadde en LED-bar og en passende strømforsyning igjen. Bildet er et IKEA -bilde kalt '' ERIKSLUND '' i en svart ramme. Dette bildet var bra for dette prosjektet fordi det hadde litt ledig plass inne mellom baksiden og forsiden av glasset

Trinn 1: Alt du trenger

Alt du trenger
Alt du trenger

Ikke avbildet: Krympeslange i forskjellige størrelser, dobbeltsidig teip, smeltepistol og noen skruer.

Trinn 2: Fjern baksiden

Fjern baksiden
Fjern baksiden

Baksiden er festet med noen få stifter. Når du fjerner den først med skrutrekkeren, kan de bryte i midten, og da er den vanskelig å fjerne, så vær forsiktig!

Trinn 3: Lag hull til bryteren og strømkabelen

Lag hull til bryteren og strømkabelen
Lag hull til bryteren og strømkabelen

Lag to hull i rammen for bryteren og strømkabelen. Hullet til bryteren kan være på en nedre kant i siden. Et godt sted for hullet for strømkabelen er ved nedsiden i nærheten av bryterhullet.

Trinn 4: Lodd et stykke ledning til LED-stangen

Lodd et stykke ledning til LED-stangen
Lodd et stykke ledning til LED-stangen

Det er 2 ledninger på LED-stangen, demonter de første milimeterne av ledningene. Demonter deretter de første milimeterne på 2 -polet ledning også. Lag to stykker av krympeslangen som er omtrent 3 cm lange og legg den over ledningene. Deretter kan du lodde ledningene fra LED-stangen hver med en ledning fra den 2 ledningskabelen. Legg deretter de krympende slangestykkene over det loddede området og krympe dem med flammen til en lighter.

Trinn 5: Fest LED-stangen i rammen

Fest LED-stangen i rammen
Fest LED-stangen i rammen

Ekstra sterk dobbeltsidig selvklebende skumbånd er den beste og enkleste måten å feste. Klipp 3 eller 4 stykker fra tapevalsen og fest stangen med denne i rammen på oversiden.

Trinn 6: Fest kabelen

Fest kabelen
Fest kabelen

Se hvor lang 2 -polet kabelen må være for å legge kabelen til bryteren, lage punkter med varmt lim og trykk på kabelen i limet.

Trinn 7: Fest og koble til bryteren

Fest og koble til bryteren
Fest og koble til bryteren

Dette trinnet er ikke komplisert. En pol på LED-stangen kan kobles direkte til en pol på strømforsyningen. Som trinn 4, demonter, lodd og isoler med krympende slange. Lodd den andre polen på LED-stangen til midten av bryteren og isoler den med krympende slange i en større størrelse, den andre polen på strømforsyningen du kan lodde til en av de to andre bradene på bryteren, ikke t Matter, isoler denne Brad også og fest bryteren med Hot-Lim.

Trinn 8: Lettest

Lettest
Lettest

Dette er et enkelt prosjekt, så du kan nesten ikke mislykkes. PS Dette er en IKEA Light Bar kalt '' DIODER '' Men jeg kjøpte en enkelt bar.

Trinn 9: Fest baksiden igjen

Fest baksiden igjen
Fest baksiden igjen

Du kan ikke bruke stiftene en gang til, så bruk små skruer for å feste den på nytt. Jeg brukte Cross-Drive skruer som er 20 mm lange og hadde en diameter på 2, 5 mm.

Trinn 10: Fullfør

Bli ferdig!
Bli ferdig!

Nå er prosjektet ferdig, og ser veldig flott ut om natten. Strømforsyningen er alltid drevet, fordi strømforsyningen i standby -modus bare brukte 20 mA

Anbefalt: