Innholdsfortegnelse:

Taser fra Electric Fly Swat: 6 trinn
Taser fra Electric Fly Swat: 6 trinn

Video: Taser fra Electric Fly Swat: 6 trinn

Video: Taser fra Electric Fly Swat: 6 trinn
Video: How to make a Taser from an electric fly swatter 2024, Juli
Anonim
Taser fra Electric Fly Swat
Taser fra Electric Fly Swat

Hvis du har en av de elektriske fluesnekkene du ikke bruker, kan du se på denne! Om vinteren får vi egentlig ingen fluer som irriterer oss her på New Zealand, så swaten sitter bare på hyllen og samler støv. Her er en måte å gjøre det enda morsommere og bruke det til andre bruksområder: D

Trinn 1: Det du trenger

Hva trenger du
Hva trenger du

1. Elektrisk flueflate (som den på bildet) 2. Varm limpistol (lim) 3. Spiker x 2 (prods) 4. Skrutrekker (åpner den)

Trinn 2: Riv ned

Rive ned
Rive ned

Hvis du lider av hjerteproblemer, må du være forsiktig så du ikke får sjokk. Ta batteriene ut av strengen. Bruk skrutrekkeren til å åpne den. Fjern swat -delen og kutt kablene ved dette endepunktet på håndtaket. Hvis du er litt paranoid om å få et sjokk, berører du kretskortet på en kaldt vannkran (bakken) for å slippe ut. Husk at det bare er en fluesvamp, så det kommer ikke til å drepe deg.

Trinn 3: Looksie

Looksie
Looksie

Se godt på den åpne swat og se om du kan identifisere de forskjellige komponentene. Det er alltid interessant å se hvordan folk har laget ting. Trykk på det! Jeg utfordrer deg!

Trinn 4: Modding

Modding
Modding

Se på bildet hvordan jeg har sirklet to kabler? Det er her sjokket kommer fra. Trekk isolasjonen tilbake fra begge kablene slik at du har en god 1-2 cm bar ledning i endene. Det er her neglene spiller inn - de kommer til å være prikkene som stikker ut enden av taser. Vikle hver ledning rundt en spiker godt og tett. Jeg brukte loddetinn for å holde dem sammen, men det varme limet vil være mer tilgjengelig for de fleste.

Trinn 5: Kalibrering

Kalibrering
Kalibrering

Pass på at neglene ikke berører hverandre mens du gjør dette. Hold hver spiker forsiktig på plass til siden og vink den innover slik at begge neglene omtrent møtes. Se bildet for å få en god ide om hva jeg mener. Bruk den varme limpistolen til å lime dem begge på plass slik at de er ganske innsnevrede og sørg for at neglene bare er utenfor rekkevidde for hverandre (ca. 1 mm). Jeg klumpet på mer lim når den forrige mengden var tørr for å beholde neglene der! Grunnen til at jeg designet neglene for å være så tette og nesten berøre er at når du slår den på, vil den gjøre noe i stedet for bare å gjøre ingenting før noen tilfeldigvis faller på støttene. Fordi spenningen ikke er fenomin, kan du ikke ha et stort gap mellom neglene. Det ser fortsatt ut og høres bra ut når det aktiveres av seg selv. Jeg kan ta bilder hvis du hadde en angriper, dette ville få dem til å tenke seg om to ganger, og du ville ikke engang måtte skade noen!

Trinn 6: Fullfør

Bli ferdig
Bli ferdig
Bli ferdig
Bli ferdig

Når limet er der inne, setter du foringsrøret sammen igjen og legger til mer lim for å fylle hullet foran der swat -biten var. Sett inn batteriene igjen og ha det gøy. Du kan se på bildet nedenfor, det er sammen igjen! Sjekk stillbildet av strømmen! Å… ja…

Anbefalt: