Innholdsfortegnelse:

UCL Embedded "tyverialarm": 7 trinn
UCL Embedded "tyverialarm": 7 trinn

Video: UCL Embedded "tyverialarm": 7 trinn

Video: UCL Embedded
Video: UCL - embedded - 2024, Juli
Anonim
UCL innebygd
UCL innebygd

her forteller jeg om min tyverialarm

Trinn 1:

Trinn 2: Grunnleggende innebygd programmering Tyverialarm

Jeg kan lære hvordan jeg har laget et

alarmsystem der fungerer ved hjelp av en magnetisk sensor som samtidig er innstilt etter timer så selv skifter mellom standby tilstand og alarmtilstand. Hvor standby vil alarmen aldrig aktivere. I alarmtilstand vil den kunne aktivere hvis magnetsensoren registrerer og endrer. Alarmaktivering vil aldri kunne ske i standby -tilstand. Der er samtidig en RGB-lampe der lysere krav av hvilken tilstand alarmen er i.

Trinn 3: Materialer

Materialer

· Arduino MEGA 2560 med USB -forbindelse til datamaskin

· Berøringssensor

· Hall magnetfelt sensor

· RGB LED

· Brødbrett

· Ledninger

Trinn 4:

kodning

for å finne ut av hvor lang tid Arduinoen har vært i steppet, bruker Millis funksjonen der tæller tiden via millisekunder og bruker intervaller i koden har jeg simuleret en tid til at være 1 sekund. For at nemmere for at teste og bedre at kunne vise løsningen.

Når den er i standby tilstand og skal skifte til alarmtilstand, kan den skifte eller blinke for at vise at magneten ikke er ved døren og derfor ikke må skifte.

Når den er i alarmtilstand. Skal der hvis sensoren mister forbindelse til magneten alarmen aktiverer og kan deaktiveres hvis trykknap blir trykker og returnerer til alarmtilstand. Jeg har gemt en tæller der hedder dag som forteller hvilken ugedag den, er i. som går fra 1-7 og går videre til 1 etter 7. samtidig er der og der sagt tilstand og hvilken farge den lyser.

Trinn 5:

Temperatur sensoren er i virkeligheten en magnetsensor men

kunne ikke finne en ordentlig i programmet.

Trinn 6: IO -liste

Magnet sensor = 2

RGB -sensor

Grøn = 9

Rød = 11

Blå = 12

trykknapper

Magnet = 3

Trykk = 4

Trinn 7: Diskusjon

Jeg har laget og enkelt alarmsystem der kan fortælle hvis

den blir brudt og satt på slik at den holder styr på helg i forhold til hverdage der kan sette en alarm i gang de tidspunkter man har brug for en tyverialarm på f.eks. Arbejdspladser.

Videre utvikling

for å utvikle mer på produktet kan jeg installere Bluetooth så jeg kunne ikke bruke røre ved alarmen men deaktiveres via trådløse forbindelser. Som kan være med til sidst WIFI -forbindelser og større. Samtidig har jeg planer om at lave utvidelser slik at det kan brukes som et alarmsystem for at jeg kan reagere som brandalarm og mod oversvømmelser der skal noe lyd på samt sensor der registrerer vand og brand. Samt andre typer som en kan bruke en alarm for.

Anbefalt: