Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage LED -monsterøyne ut av en skoboks: 6 trinn
Hvordan lage LED -monsterøyne ut av en skoboks: 6 trinn

Video: Hvordan lage LED -monsterøyne ut av en skoboks: 6 trinn

Video: Hvordan lage LED -monsterøyne ut av en skoboks: 6 trinn
Video: #1 Big Toe Joint Pain Cure [Arthritis? Sesamoiditis? Turf Toe? Gout?] 2024, Juli
Anonim
Hvordan lage LED -monsterøyne ut av en skoboks
Hvordan lage LED -monsterøyne ut av en skoboks

Du har kanskje sett monstre i filmer og bøker. Men hvordan tror du et monster skal se ut? Skal den ha en enorm størrelse eller sylskarpe tenner? De er tilfeldigvis antagonistene i superhelt -tegneserier og skurkene i Disney -filmer. I denne instruksen kommer vi til å fokusere på øynene til et monster ved hjelp av røde lysdioder. Vi bestemte oss for å velge monsterøyne fordi de alltid har makt til å fengsle og slå frykt i betrakteren eller lederen. Fra mitt synspunkt bestemmer monsterets øyne sann kraft.

Trinn 1: Materialer

Materialer
Materialer
Materialer
Materialer

Materialer:

  • 6 lysdioder
  • Én SPST -bryter
  • Byggepapir
  • Hersker
  • Alligator klipp
  • Rengjøring av loddetips
  • Loddejern
  • 9 volt batteri
  • 200 ohm motstand
  • Sikkerhetsbriller
  • Maling
  • Skoboks

Trinn 2: Verktøy

Verktøy
Verktøy

Verktøy:

1. Loddejern

2. Tape

3. Rengjøring av loddetips

4. Linjal

5. Blyant

6. Malebørste

Trinn 3: Trinn for Prop

Trinn for prop
Trinn for prop

Trinn 1- Pakk konstruksjonspapiret rundt skoboksen. Sørg for at konstruksjonspapiret er 1-2 tommer mer enn lengden på hver dimensjon på skokassen.

Trinn 2- Tegn øynene. Lengden på øynene skal være omtrent 4 tommer lang og 2 tommer i høyden.

Trinn 3- Deretter bruker du akrylmaling (eller hvilken som helst type maling) og maler elevene røde og det ytre øyet en variant av en rosa eller rødlig nyanse. Hvis du ikke har rosa maling, bland deretter hvit og rød maling og legg forskjellige mengder av hver farge, avhengig av hvor mørk eller lys du vil at den rosa fargen skal være. Vent deretter i omtrent en time på at det er tørt.

Trinn 4- Etter at malingen har tørket, ta en drill og bor 6 hull for hver LED i umiddelbar nærhet (ca. 1/8 tomme fra hverandre).

Trinn 5- Bor et hull i et område mellom eller under øynene for SPST-bryteren.

Trinn 6- Ta den loddede kretsen og før lysdiodene gjennom hullene, og gjør det samme med trykknappen. (Sørg for ikke å korte ut LED -lampene).

Trinn 4: Trinn for kretsen

Trinn for kretsen
Trinn for kretsen
Trinn for kretsen
Trinn for kretsen

Trinn 1- Klipp ut ti 1 tommers ledning og to 6 tommers ledninger

Trinn 2- Klipp to ledninger for SPST-bryteren

Trinn 3- Lodde bryteren på den negative siden av kretsen og lodde motstanden på den positive siden.

Trinn 4- lodd den ene enden av motstanden til den positive ledningen og det samme for bryteren.

Trinn 5 - lodd hver ledning til den negative og positive siden av hver LED. Sørg for å sjekke lysdiodene underveis for å sikre at de fortsatt fungerer (Merk: IKKE sjekk lysdiodene direkte med batterikontakten, bruk en motstand og krokodilleklips).

Trinn 6- Mat lysdiodene og bytt gjennom hullene

Trinn 5: Refleksjon

I dette prosjektet likte jeg hvordan min elektriske krets var parallelt med at alle lysdiodene lyste samtidig. 9-voltsbatteriet kunne koble seg veldig godt til ledningene, og dette hadde fått lysdiodene til å lyse opp og øke lysstyrken. Personlig ville jeg byttet partner fordi han ikke samarbeidet godt med meg, og vi kranglet mye med hverandre om uviktige ting. Jeg ville også bytte de elektriske kretsene og gjøre den mer velutviklet. Neste gang ville jeg være mer forsiktig med å velge partner, og jeg ville også være tydeligere i kommunikasjonsevnene. Jeg må være en effektiv kommunikator for mine neste prosjekter, og jeg vil alltid lytte til partnerens ideer.

(Ashish)

Dette prosjektet var stort sett vellykket, men det var noen problemer med det. Det første problemet var at jeg ikke kunne inkludere Servoen min i prosjektet fordi jeg fant ut at jeg brukte for mye tid på programmet, og jeg måtte begynne å jobbe med rekvisitten. Et annet tilbakeslag var at lysdiodene mine fortsatte å bli korte når jeg testet ut. Dette kunne lett blitt løst hvis jeg hadde lagt til en sterkere motstand i begynnelsen av kretsen ved lodding på batterikontakten til den positive katoden til LED -en.

(Sohan)

Trinn 6: Kilder

Kilder
Kilder

1. Beginning Arduino av Michael McRoberts (kapittel 2 side 27)

Jeg lærte at brødbrett vanligvis brukes til prototyping av elektriske kretser. Strimlene langs de to endene av brettet går parallelt med det og kobles til strømmen og bakken til strømforsyningen. 2. https://www.superdroidrobots.com/shop/custom.aspx/robot-electrical-power-and-wiring/53/ Fra denne kilden lærte jeg om parallelle kretser på en typisk elektrisk kablet robot. Jeg lærte også om sikringer og grunner i en elektrisk krets. 3. https://www.sparkfun.com/ Jeg lærte om ledningene på en Arduino -krets og om forskjellige likestrømsmotorer og sensorer som brukes på en hvilken som helst elektrisk krets. 4. https://www.arduino.org/ Fra denne kilden lærte jeg om komponentene i en arduino i detalj for å informere meg selv om effekten av en arduino på en elektrisk krets. 5. LAG: Komme i gang med Arduino av Massimo Banzi (Kapittel: Arduino, side 4) Fra denne kilden lærte jeg om de grunnleggende prinsippene for en arduino og dens formål i en elektrisk krets. Jeg lærte også om feilsøkingstips i tilfelle en arduino ikke fungerer. 6. Encyclopedia of Electronics Components av O'Reilly (kapittel 3: Jumper Wires, side 17-19) Basert på denne kilden lærte jeg om effekten av jumperwires på en elektrisk krets. I en parallell krets er samme mengde spenning konstant i hoppetrådene. 7. -Prototyping og modellproduksjon for produktdesign Fra denne kilden lærte jeg om 3 -D prototypemodeller av et prosjekt og de effektive måtene å skissere prototypen ved hjelp av dimensjoner. 8. Electronics for Dummies av Dicken Ross (kapittel 13: Utforske noen enkle kretser, side 281) Fra denne kilden lærte jeg om hvordan du monterer enkle elektroniske kretser ved hjelp av arduino, lysdioder og motstander.

Anbefalt: