Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage et jordingsarmbånd: 7 trinn
Hvordan lage et jordingsarmbånd: 7 trinn

Video: Hvordan lage et jordingsarmbånd: 7 trinn

Video: Hvordan lage et jordingsarmbånd: 7 trinn
Video: Hvordan lage et snøfnugg ut av papir 2024, Juli
Anonim
Hvordan lage et jordet armbånd
Hvordan lage et jordet armbånd

I mitt liv håndterer jeg mye sensitiv elektronikk hver dag, og det er en stor bekymring når du berører dem. De fleste synes det er vanskelig å steke elektronikk med statisk elektrisitet. Det er ikke det, ett trykk kan sende grafikkortet på $ 100 i avløpet hvis du ikke er ordentlig jordet. Vil du virkelig risikere det for ~ $ 2 i deler? I denne instruksen vil jeg vise deg hvordan du lager et jordet armbånd av grunnleggende elektronikk som du sannsynligvis har liggende, hvis ikke, er det noen få dollar. ================================= DISCLAIMER ================== ===================== Alt som er demonstrert i denne instruksen, er kun til utdanningsformål. Jeg kan ikke holdes ansvarlig for skader eller dødsfall forårsaket av informasjonen på de følgende sidene. ================================= DISCLAIMER ================== =======================

Trinn 1: Materialer du trenger

Materialer du trenger
Materialer du trenger

Tingene som kreves for denne instruerbare er: 1. En slags armbånd. Et stykke papir vil gjøre, jeg brukte en stripe med gummi. 2. Aluminiumsfolie. Ikke for mye, nok til å forme innsiden av armbåndet. 3. Lim. For å feste folien til båndet brukte jeg dobbeltsidig tape. 4. Alligator -klipp. Trenger ikke å være en, men det gjør ting lettere. Wire vil gjøre. Valgfrie ting: 1. Ekstra ledning (for å gjøre det lengre) Krøllete telefonledning er fantastisk for dette! 2. 1 mohm motstand (for sikkerhet hvis du vil ha det) 3. Nettstrømkontakt med ledning fra den.

Trinn 2: Lag håndleddsreim

Å lage håndleddet
Å lage håndleddet
Å lage håndleddet
Å lage håndleddet

Ok, for å lage selve håndleddsstroppen trenger vi stroppmaterialet, jeg brukte gummi og folien du har. Klipp først ut en del av folien som dekker innsiden av stroppen. Da må vi feste den til stroppen, jeg brukte dobbeltsidig tape. Lim ville også fungert.

Trinn 3: Fest Alligator -klippet til stroppen

Fest Alligator -klipset til stroppen
Fest Alligator -klipset til stroppen

Dette trinnet er ganske selvforklarende, fest alligatorklippet til et sted der det er folie, det spiller ingen rolle hvor, så lenge det berører folien.

Trinn 4: Den andre siden av Alligator -klippet

Nå tenker du sannsynligvis "vent, hvor går den andre siden av klippet?". Den andre siden av krokodilleklippet har to mulige steder å gå. Den ene er i strømnettet og den andre er på PC -etuiet. Trinn 5 er for hovedruten og trinn 6 er for ruten for PC -etuier.

Trinn 5: Koble til en strømnett

Koble til en strømnett
Koble til en strømnett
Koble til en strømnett
Koble til en strømnett

Dette alternativet er litt mer farlig hvis du IKKE vet hva du gjør, men det er likevel helt trygt hvis du vet hva du gjør rundt strømnettet. Ganske mye, du må finne jord/jordledningen i nettkabelen. For meg var det grønt. Dette kan være annerledes i ditt land, så sjekk først! Hvis de andre ledningene er utsatt, må du dekke dem til med elektrisk tape.

Trinn 6: Fest Alligator -klippet til PC -saken

Fest Alligator -klippet til PC -etuiet
Fest Alligator -klippet til PC -etuiet

Det andre alternativet for denne instruerbare er å koble den til PC -saken din, dette kan være mer ønskelig for noen mennesker, jeg bryr meg egentlig ikke om hvilken du velger, det er opp til deg.

Dette trinnet er veldig enkelt, bare koble alligatorklippet til noen METAL på PC -etuiet. Dette vil automatisk koble deg til når PC -etuiet er koblet til strømnettet. MERK: PCen må være plugget inn for at dette skal fungere. Det trenger ikke å være på bare plugget inn i en vegg.

Trinn 7: Ytterligere ting du kan legge til

Ytterligere ting du kan legge til
Ytterligere ting du kan legge til
Ytterligere ting du kan legge til
Ytterligere ting du kan legge til

Vet du de ekstra tingene i det første trinnet? Dette er når de spiller inn. Ledningen er bare for enkelhets skyld mens motstanden er for sikkerhet. Hvis du vil legge til ledningen, må du bare plassere den mellom enten PC -saken eller strømnettet. Det samme gjelder motstanden, hvor som helst mellom deg og bakken er bra. Årsaken til motstanden er bare at du kommer i kontakt med strømnettet (240/120v), det kan redde livet ditt. Motstanden fungerer som en strømbegrensning. Derfor, hvis du hadde båndet på venstre hånd og høyre hånd kom i kontakt med en strømførende ledning, ville motstanden begrense strømmen som kan strømme gjennom kroppen din og dermed muligens redde livet ditt, uten motstanden, kunne strømmen strømme gjennom. Mest sannsynlig dreper du deg. Hvis du finner feil i instruksjonene, vil du ha noe lagt til eller ha et spørsmål. Svar nedenfor eller send meg en e -post på godfreyandgodfreyhotmail.com

Anbefalt: