Innholdsfortegnelse:

Endre en Energizer Energi to Go -adapter for å lade din Motorola -telefon: 4 trinn
Endre en Energizer Energi to Go -adapter for å lade din Motorola -telefon: 4 trinn

Video: Endre en Energizer Energi to Go -adapter for å lade din Motorola -telefon: 4 trinn

Video: Endre en Energizer Energi to Go -adapter for å lade din Motorola -telefon: 4 trinn
Video: Проведя первую неделю Нового года так, получите изобилие, достаток и деньги в 2022 году 2024, September
Anonim
Endre en Energizer Energi to Go -adapter for å lade din Motorola -telefon
Endre en Energizer Energi to Go -adapter for å lade din Motorola -telefon

Jeg kjøpte en Energizer Energi To Go -lader for å lade opp Palm TX i feltet mens jeg geocacher. Det fulgte med adapteren for å lade en håndflate, samt en for å lade en tilfeldig mobiltelefon jeg ikke eier. Det ser ut til at hvis jeg også ville lade opp min Motorola -telefon, måtte jeg kjøpe en annen hel Energi To Go -enhet (eller en erstatningsadapter, se ansvarsfraskrivelse nedenfor). Ikke så! Alle med litt loddeevne kan modifisere den ekstra adapteren for å få plass til en mini -USB -plugg som vil lade en Motorola -telefon (eller praktisk talt alt som kan lades fra en 5v USB -kontakt). En spesiell krets eller programvare er nødvendig for å tvinge en Motorola -telefon i lademodus (i det minste for modellen jeg eier). Jeg bestemte meg for å bruke ledningen fra en Motorola -lader jeg fikk på Goodwill for enkelt å løse det problemet. Jeg hadde allerede en ekstra lader som jeg bruker i en annen del av huset, men den på Goodwill var bare 99 cent, så jeg hentet den uansett for å hacke opp for dette prosjektet. Hvis du ikke allerede har en eller ikke finner en i en bruktbutikk, har lenken her dem for 79 cent (+ noen få frakt). Disse tingene er imidlertid overalt. Du bør kunne få tak i en hvis du ikke allerede har en ekstra liggende i skapet ditt. Men jeg går unna… Uansett, den proprietære 'Moto' veggladeren har kretsen innebygd i mini -USB -kontakten og løser derfor problemet med å få telefonen til å lade. Her og her er sider som inneholder mer informasjon om USB pinouts for motorola ladere hvis du vil lage din egen. Ansvarsfraskrivelse: Jeg vet at du ganske enkelt kan kjøpe en adapter for din Energi To Go -enhet for å drive en annen enhet, men de jeg har funnet er $ 2,99 stykket pluss frakt. Dessuten liker jeg å bygge mine egne ting hvis jeg kan. Hvis du ikke forstår dette konseptet, er du på feil nettsted.;) Ansvarsfraskrivelse 2: Jeg er også klar over Minty Boost og er en stor fan. Hvis jeg var veldig kul hadde jeg laget en, men denne enheten var billig og her akkurat nå-to veldig kraftige aspekter i min beslutningsprosess. Og dessuten knytter denne instruksen seg til en annen jeg snart kommer til å legge ut som bruker den samme ledningen. Så hvis du er kulere enn meg (sannsynligvis), og du har konstruert en Minty Boost, er det bare å bytte ut Energi To Go -adapteren for en standard USB -han -type A -kontakt i stedet. Og hvis du kjøpte en Minty Boost, fikk du ingenting på meg, så lukk den.: p Ok, jeg er ferdig med å fraskrive meg. Du trenger ikke det "ikke prøv dette hjemme" dritten.

Trinn 1:

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hva du trenger: Energizer "Energi To Go" mobiltelefonlader med ekstra adapterMotorola mini USB veggladerVarme krympeslangerVerktøy: loddejern som hjelper håndtrådkutter/stripper

Trinn 2: Skjær opp ting

Skjær opp ting
Skjær opp ting

Klipp veggvorten av Motorola -laderen. Kutt mobiltelefonpluggen av Energi To Go -adapteren slik at så mye ledning er intakt som mulig. Fjern omtrent 1/4 "isolasjon av hver ledning i Motorola -laderen. Fjern deretter en tomme av den ytre isolasjonen på adapteren og 1/4" av de innvendige ledningene. Sørg deretter for at varmekrympeslangen er praktisk. Jeg brukte to forskjellige størrelser på slanger. Den mindre størrelsen for å skille ledningene inni og den større for å gå over hele shebang.

Trinn 3: Loddestoffer opp

Loddestoffer opp
Loddestoffer opp
Loddestoffer opp
Loddestoffer opp
Loddestoffer opp
Loddestoffer opp

Klipp lengden på den større varmekrympeslangen som dekker hele skjøten og skyv den over USB -kabelen. Klipp et mindre stykke tynnere slange og skyv det over en av ledningene for å skjøte. Lodd den første ledningen og krympe slangen over den, lodd deretter den andre ledningen og krympe den gjenværende slangen over det hele. Sjekk bildene nedenfor. Det er ganske enkle ting.

Trinn 4: We Be Chargin '

We Be Chargin '
We Be Chargin '

Vi er ferdige og alt er bra. Ledningen ser bra ut og telefonen lades. Etter å ha scoret en Motorola vegglader i en Goodwill -butikk og allerede hadde alt annet, kostet dette prosjektet meg omtrent 99 cent + skatt. Alt i alt, ikke en dårlig avtale. cheers! -pdub [This Instructable er bare ett stykke av en helhet. Sammen med [https://www.instructables.com/id/DIY-Coin-Cell-Holder/ DIY Coin Cell Holder] kombinerer de som Voltron til en virkelig kul CHDK-fjernkontroll. Sjekk det ut: Pocket-sized CHDK USB Camera Shutter Remote]

Anbefalt: