Innholdsfortegnelse:

Veldig sterkt PVC -lys: 8 trinn
Veldig sterkt PVC -lys: 8 trinn

Video: Veldig sterkt PVC -lys: 8 trinn

Video: Veldig sterkt PVC -lys: 8 trinn
Video: ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! 2024, Juli
Anonim
Veldig sterkt PVC -lys
Veldig sterkt PVC -lys
Veldig sterkt PVC -lys
Veldig sterkt PVC -lys
Veldig sterkt PVC -lys
Veldig sterkt PVC -lys

Dette lyset kan brukes til lesing eller bare for å se i et mørkt rom. Det kan gjøres om til et kretskort, noe som er en flott hjemmelaget gave til nørden i familien din.

Trinn 1: Nødvendige materialer

Materialer som trengs
Materialer som trengs

Her er materialene som trengs for denne Instructable.. PVC -slange 3/4 tommer. (ca. 1 fot lang). PVC -vinklet kontakt 3/4 tommer. PVC Tee -kontakt 3/4in..3ft lang kobbertråd. Lyselyspære eller LED -lys (Denne instruksjonen er egentlig ment å brukes med LED -lys). Maskebånd eller tape. Et tykt gummibånd som er tett på tvers av to batterier. Oppladbare batterier (AA) og laderen (hvis du bruker vanlige batterier, resirkuler dem). to messingpapirfester.9x11 skogkledd nettbrett (valgfritt, for å gjøre det til et kretskort). 3x4 treblokk (hvis du ikke fikk 9x11 tablett). 3/4 1 eller 2 metallklips (valgfritt, hvis du vil gjøre det til en kretskort). to metallskruer

Trinn 2: Verktøy

Verktøy
Verktøy

Dette er verktøyene som trengs for denne Instructable..så.skrutrekker.hammer.tang.saks

Trinn 3: Batteriholder

Batteriholder
Batteriholder

Denne delen er det som driver lyspæren eller LED -lyset. 1. Kutt kobbertråden i tredjedeler. 2. Skaff de to festene i messingpapir og stikk dem gjennom gummibåndet, på endene med festebenene ut. 3. Tape rundt batterier så det er fint og tett. 4. Pakk to stykker kobbertråd rundt det ene benet med papirfester på hver side. 5. Test om det fungerer ved å skaffe deg en lommelykt eller LED -lys, og fest den ene ledningen til bunnen og den andre til siden av lyspæren. Hvis den lyser, fungerer den hvis ikke noe er sannsynligvis ikke koblet til.

Trinn 4: Pæreholder

Pæreholder
Pæreholder

Pæreholderen er det som holder pæren, ganske enkelt. 1. Ta først tangen og form metallklemmen til en sirkel, for å sette pæren i. 2. Ta deretter en av ledningene fra batteriholderen, hvilken som helst side og fest den til en del av bindersdelen av holderen. Bare for å sørge for at den fungerer. Sett lyspæren i holderen, hvis den lyser veldig godt, sjekk ikke tilkoblingene. slå av når det fungerer.

Trinn 5: PVC -tid

PVC -tid
PVC -tid

Nå skal vi begynne å jobbe med PVC. 1. Få omtrent 7 tommer ut av 1ft PVC. Og gli batteriholderen gjennom PVC -røret. 2. Neste trinn er å skyve pæreholderen inn i PVC -tee. Hvis toppen av tee er for stor, kutt den av med sagen. Deretter tar du den andre siden av batteriholderens ledning som ikke er i PVC-en, og skyver den gjennom PVC-vinklet kontakt. Ta 4-5in. lange PVC -rør og koble det til kontakten, la ledningen løpe gjennom det.

Trinn 6: Tilkobling

Dette trinnet er bare for å kontrollere at alt er i en tilkobling, eller tilkoblet til høyre. 1. Gå videre og pakk ledningen til batteriholderen på bindersholderen. 2. Kontroller igjen at alt i systemet er tilkoblet.

Trinn 7: Bryteren

Byttet
Byttet
Byttet
Byttet

Her er det siste trinnet til mekanismen vår, bryteren. 1. Få deg metall som skruer, vikle ledningen som kommer ut fra den vinklede kontakten og røret rundt skruen. 2. Skru den deretter inn i den skogkledde blokken eller nettbrettet. Hvis du i det hele tatt bruker tee. ta den av og lag et hull i bunnen. (Kretsfolk trenger ikke gjøre det, de må bare vikle den forskjellige ledningen rundt skruen og skru den inn, nettbrettet.) Deretter dannes en krokform, vrid det nye ledningsstykket rundt enden av den krokformede binderset. Krets folk, skru inn metallklipsene nå er du ferdig., så stikk det gjennom hullet du laget i tee.5. Deretter limer du bunnen av skruen til PVC -røret. 6. Ta et metallklips og lag en krokform, pakk enden av ledningen til enden av binders.

Trinn 8: Og ferdig

Og ferdig
Og ferdig
Og ferdig
Og ferdig

Kretsfolk og ikke-kretsfolk endelig var du ferdig! Takk for at du leser min Instructable, håper du likte den. Jeg håper også at den er veldig nyttig og fungerer for deg, en annen måte du kan bli grønn på.

Anbefalt: