Innholdsfortegnelse:

Skjult USB -lagring: 5 trinn (med bilder)
Skjult USB -lagring: 5 trinn (med bilder)

Video: Skjult USB -lagring: 5 trinn (med bilder)

Video: Skjult USB -lagring: 5 trinn (med bilder)
Video: Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! 2024, Juli
Anonim
Skjult USB -lagring
Skjult USB -lagring
Skjult USB -lagring
Skjult USB -lagring
Skjult USB -lagring
Skjult USB -lagring

Hvis du er som meg, kan det hende du har hemmelige filer som planlegger verdensherredømme og andre ugjerlige gjerninger. Disse filene må åpenbart skjules for de nysgjerrige øynene til søstre, FBI -agenter, besteforeldre, etc. Vi skal konvertere en telefonkontakt i veggen til en hemmelig USB -minneenhet.

Merk: Jeg er ikke ansvarlig for ulovlige filer eller mapper som er skjult på denne enheten. Bruk ditt skjønn før du laster ned innhold du tror er ulovlig.

Nå, med det ute av veien, la oss begynne å bygge!

Sidenotat: sjekk ut mitt nyeste online prosjekt APERTUREshift!

Trinn 1: Det du trenger

Hva trenger du
Hva trenger du

Jeg gjorde dette prosjektet uten å bruke en krone. Hvis du imidlertid ikke har privilegiet å ha en eske full av diverse ledninger, må du kanskje kjøpe noen billige varer. Ingredienser: 1. Kvalitet USB -kabel - Jeg brukte en gammel iPod -kabel. RJ -11 -ledning - Sørg for at det er fire ledninger inne ved å se gjennom den klare kontakten. Hvis du bare ser to ledninger, finner du en annen kabel. En USB -skjøteledning - sørg for at den ene enden er hunn. (Du kan klare deg uten dette, men du må bryte opp minnepinnen og rote rundt inne … ikke foreslått.) 4. USB -pinne som inneholder dine hemmelige data. Og til slutt telefonstikket fra veggen. Verktøy: 1. Zippo eller en annen, dårligere lighter 2. Krympeslange - Hvis du ikke har noen av disse tingene rundt huset, bør du skamme deg over deg selv. Kniv eller wire strippere.4. Skrutrekker.5. Lodde og loddejern.

Trinn 2: Kastrer hannen

Kastrer hannen
Kastrer hannen
Kastrer hannen
Kastrer hannen
Kastrer hannen
Kastrer hannen

Det første du vil gjøre er å kutte av hannenden på USB -forlengeren. Hold så mye ledning på kvinnesiden som mulig. (Første bilde) Fjern plast, flettet skjerming og folie som skjermer av ledningene. USB 2.0 bruker fire ledninger til å overføre 5VDC og data. Imidlertid hadde forlengeren min en femte uskermet kobbertråd som bidro til å holde alt fra å krympe. Denne femte ledningen er ubrukelig, og jeg kuttet den. (Andre bilde)

Trinn 3: Rød til rød, hvit til….. Gul?

Rød til rød, hvit til….. Gul?
Rød til rød, hvit til….. Gul?
Rød til rød, hvit til….. Gul?
Rød til rød, hvit til….. Gul?
Rød til rød, hvit til….. Gul?
Rød til rød, hvit til….. Gul?

Standard USB -farger er svart, hvit, grønn og rød. Standard telefonstikkfarger er svart, gul, grønn og rød. Likheten gjorde det enkelt - match alle fargene, og match det hvite og gule. Løsne fire skruer på baksiden av telefonuttaket. (Første bilde) Ta nå hver av de fire ledningene fra den kvinnelige USB -en, og stram dem til de respektive skruene. (2. bilde) Sett inn minnepinnen, og du er ferdig med delen i veggen (tredje bilde)

Trinn 4: Lodding, krymp, gjenta

Lodde, krympe, gjenta
Lodde, krympe, gjenta
Lodde, krympe, gjenta
Lodde, krympe, gjenta

Du må avsløre ledningene til iPod USB -kabelen. Som før fjerner du gummien, metallflettet og folien. Jeg fant også glassfiber mellom ledningene for styrke - bare kutt av dem. Etter å ha avslørt de fire ledningene, stripes NØYE hver, og holder metallet inne så intakt som mulig. (Første bilde) Ta nå telefonledningen og kutt av den ene enden og etterlater omtrent 2 tommer ledning. Fjern ytterhuset og strip hver av de fire ledningene. (2. bilde) Ta et stykke krympeslange som er litt større enn iPod -kabelen, og skyv det ned til enden av iPod -ledningen. Sørg for at du gjør dette først, ellers må du løsne loddeskjøtene for å sette det på. Ta nå et lite krympeslange og legg det over en av de små telefonledningene, vri tilsvarende USB- og telefonkabler sammen og loddetinn. Ikke bruk for mye lodd, ellers vil krympeslangen ikke passe over skjøten. Etter lodding skyver du krympeslangen over skjøten og krymper med din fiffige Zippo -lighter (eller en varmepistol). Gjenta dette for alle fire ledninger, og match fargene som du gjorde i trinn 3. (3. og 4. bilde) Husker du den store krympeslangen over USB -kabelen? Det er på tide å skyve den over hele leddet og skape en semi-profesjonell finish. (5. bilde)

Trinn 5: Ferdig

Ferdig!
Ferdig!
Ferdig!
Ferdig!

Hvis minnepinnen din har en LED på som min, vil jeg foreslå å legge et stykke tape over det slik at det ikke avslører hemmelighetene dine. Fest den falske telefonkontakten til veggen, og sett på frontplaten. Hvis du brukte en telefonboks fra Radioshack, kan du bare koble den til et lite synlig sted på baseboardet i nærheten av datamaskinen din. For å få tilgang til dine hemmelige planer, er det bare å koble USB -enden til datamaskinen og telefonenden i den falske telefonkontakten. Den skal vises som en USB -masselagringsenhet. Gratulerer! planene dine er nå godt skjult. Takk for at du leser min Instructable; kommentarer er verdsatt som vanlig.

Anbefalt: