Innholdsfortegnelse:

Windows til en Macintosh !: 4 trinn
Windows til en Macintosh !: 4 trinn

Video: Windows til en Macintosh !: 4 trinn

Video: Windows til en Macintosh !: 4 trinn
Video: Как установить macOS на ноутбук/ПК 2024, Juli
Anonim
Windows til en Macintosh!
Windows til en Macintosh!

Vil du se utseendet på OS X på din Windows -PC? Jeg gjorde det, så jeg begynte å jobbe, takk Lifehacker! OPPDATERING: For å endre navnet på papirkurven til papirkurven som på Macintosh, se denne siden.

Trinn 1: Få det generelle utseendet

Få det generelle utseendet
Få det generelle utseendet

FlyakiteOSX eller Style XP Skaff deg demo -versjonen av stil XP og avinstaller den. Få deretter demoen til tuneup 2007 eller 2008 og få produktnøkkelen fra serials.ws (advarsel, upassende bilder) hvis du vil, eller kjøp den, FlyakiteOSX er gratis. Jeg vil legge inn noen installasjonsfiler om en liten stund, men i mellomtiden må du bare slå det opp på google. jeg vil ikke legge ut noen dårlig programvare eller anbefale dårlig programvare på nettet, det er bare dårlig, vet du?

Trinn 2: Nå må tingene få det til å se kult ut

her er filene å laste ned, stort sett alt jeg kan si.

Trinn 3: Nå for de "morsomme" tingene

Nå for
Nå for
Nå for
Nå for
Nå for
Nå for

før du faktisk installerer noe, må du opprette et systemgjenopprettingspunkt. Du trenger det hvis du vil avinstallere FlyakiteOSX, trenger du det. det vil hjelpe mye. også, flyakite vil endre oppstartsskjermen, og logge på skjermen også. og der går du, hvis du trenger noe annet, gi meg beskjed.

Trinn 4: Oppdateringer

Oppdateringer!
Oppdateringer!
Oppdateringer!
Oppdateringer!

Jeg fant et ganske kool program som heter Leftsider det fungerer bra med Vista, men fungerer bare med mapper i XP som suger, men er ikke så ille. Personlig liker jeg knappene der de er, så jeg bruker den ikke. Før eller siden får jeg et bilde. men min yahoo, jetaudio og windows explorer har den samme rullefeltet siden Flyakite som er interessant. Jeg la igjen en zip -fil for Leftsider for dere.

Anbefalt: