Innholdsfortegnelse:

Lag et kommandopromptvindu på den enkle måten. 3 trinn
Lag et kommandopromptvindu på den enkle måten. 3 trinn

Video: Lag et kommandopromptvindu på den enkle måten. 3 trinn

Video: Lag et kommandopromptvindu på den enkle måten. 3 trinn
Video: Как работает Spring Boot и что такое auto-configuration. Магия? 2024, Juli
Anonim
Lag et kommandopromptvindu på den enkle måten
Lag et kommandopromptvindu på den enkle måten

Jeg vet at dette har blitt gjort før, men min versjon er litt annerledes Ok, så du vil prøve noen kule kommandoprompt -triks, men du kan ikke finne ut hvordan du faktisk åpner ledeteksten. (Dette vil være tilfelle på de fleste skoler eller på arbeidsplasser.) Denne instruksjonen viser deg hvordan du får et kommandopromptvindu i gang. Dette fungerer i Windows XP. Hvis du ikke har en blokkert datamaskin, eller hvis du er en administrator, gå til trinn 3 og les den siste delen. Jeg er ikke ansvarlig for noe du kan gjøre med denne informasjonen, jeg forteller deg bare hvordan du får skjermen åpen, jeg sier ikke at du skal bruke den i en feilaktig herregård.

Trinn 1: Opprette filen

Opprette filen
Opprette filen

For det første, åpne notisblokken. Denne finner du på:

start> alle programmer> tilbehør> notisblokk Når du er i notatblokken, skriver du inn ordene "command.com" (uten anførselstegn)

Trinn 2: Lagre filen

Lagre filen
Lagre filen

For å få filen til å fungere, gå til: fil> lagre som … og deretter lagre filen som "command.bat" (uten anførselstegn) Sørg for at du lagrer den som.bat på slutten, fordi dette er Den viktigste delen. Hvis du vil, kan du nevne det hva som helst, men du må beholde.bat på slutten. Så det kan være: cmdprompt.bat etc …

Trinn 3: Nå er du ferdig

Du er nå ferdig!
Du er nå ferdig!

Gå nå til hvor du har lagret ".bat" -filen og dobbeltklikk på den for å åpne ledeteksten.

Hvis du ikke har en blokkert datamaskin, eller hvis du er administrator, kan du bare gå til start> kjøre> og deretter skrive inn cmd Dette åpner et vindu. Hvis det ikke fungerer, brukte du trinn 1 og 2.

Anbefalt: