Innholdsfortegnelse:

Blinkende lysdioder: 5 trinn (med bilder)
Blinkende lysdioder: 5 trinn (med bilder)

Video: Blinkende lysdioder: 5 trinn (med bilder)

Video: Blinkende lysdioder: 5 trinn (med bilder)
Video: DISTRIBUTE WIFI MONITORING PERSON 4G-Überwachungskamera 2024, Juli
Anonim
Blinkende lysdioder
Blinkende lysdioder
Blinkende lysdioder
Blinkende lysdioder

Når jeg lyttet til musikk på min pc (bruker stolt WINAMP), lurte jeg på hvordan det ville være å få noen lysdioder til å blinke med lyden som kom ut fra P2 -kontakten, så jeg bestemte meg for å lage en enkel krets for å gjøre det. Det fungerte ganske bra, så jeg bestemte meg for å skrive en veiledning trinn for trinn hvordan du gjør det. Håper du nyter det! Hvis du vil se flere av mine DIY -prosjekter, vennligst besøk mitt nettsted: Daniel Spillere Andrade WebsiteMaterial and Equipment: 1. 4 LEDs (any collor) 2. P2 plugg 3. 2 posisjonsbryter 4. TIP31 komponent 5. Box å sette alle tingene (hvis du vil) 6. Loddejern og tilbehør 7. Kabelvideo av det siste prosjektet:

Trinn 1: Trinn 1

Trinn 1
Trinn 1

Dette prosjektet vil fungere på denne måten, du kobler 4 lysdioder i +12V fra datamaskinen din, de er loddet til en 2 -posisjonsbryter som vil koble til en komponent som heter TIP31, denne komponenten får intensiteten overført av P2 -kontakten, og med det, får lysdiodene til å blinke med musikken.

Du kan følge denne ordningen:

Trinn 2: Trinn 2

Steg 2
Steg 2
Steg 2
Steg 2
Steg 2
Steg 2

For dette prosjektet bestemte jeg meg for å installere alt inne i en liten svart boks jeg hadde her, så jeg lagde 6 hull på den. Fire i toppen for lysdioder og en i hver side for switcher og kabler. Du kan følge bildene:

Trinn 3: Trinn 3

Trinn 3
Trinn 3
Trinn 3
Trinn 3
Trinn 3
Trinn 3

Med esken klar, er det på tide å koble til alt. Jeg begynte med lysdiodene og loddet en liten kabel som forbinder hver enkelt, så det ville være lettere å ordne dem inne i esken etterpå.

Etter at du har koblet alle lysdioder, må du koble kabelen som kommer fra lysdiodene til midtstiftet på bryteren. Den ene siden av bryteren går til den midtre tappen til Tip31 -komponenten, og den andre går til jordkabel.

Trinn 4: Trinn 4

Trinn 4
Trinn 4

Nå er det på tide å lage P2 -kontakten. Du kan se at P2 -kontakten har 3 pinner, de er, venstre kanal, høyre kanal og jord. Så du må bestemme deg for å få venstre eller høyre kanal og koble til den venstre pinnen fra Tip31. Husk at hvis du kobler P2 med den venstre kanalen, og hvis bare den høyre er aktivert på datamaskinen, vil denne kretsen ikke fungere. Vanligvis er bakkenålen den største, og den andre er liten og lik. Du må koble bakken fra P2 -kontakten til den høyre pinnen på tip31 (høyre pinne fra tip31 er jordet)

Trinn 5: Trinn 5

Trinn 5
Trinn 5
Trinn 5
Trinn 5
Trinn 5
Trinn 5

På den andre pinnen fra bryteren må du koble til bakken fra tip31. Hvis bryteren lukker kretsen med Tip31, vil lysdiodene bare blinke hvis det kommer noe signal fra P2 -kontakten, og hvis den er i den andre retningen, vil lysdiodene alltid være PÅ. Nå er det på tide å sette alt sammen i boksen, som du kan se på dette bildet, er den ikke veldig organisert, men etter at boksen er lukket, ser den mye bedre ut. Job's Done! =) Og for flere av mine DIY -prosjekter, vennligst besøk nettstedet mitt: Pasteler0s Tech Stuff

Anbefalt: