Innholdsfortegnelse:

Bygg din egen intercom eller walkie talkie av to gamle trådløse telefoner: 6 trinn
Bygg din egen intercom eller walkie talkie av to gamle trådløse telefoner: 6 trinn

Video: Bygg din egen intercom eller walkie talkie av to gamle trådløse telefoner: 6 trinn

Video: Bygg din egen intercom eller walkie talkie av to gamle trådløse telefoner: 6 trinn
Video: 选民同情怜悯心提升川普民调究竟谁下的毒?如何做投票观察员而不被起诉战争动乱时期保命护身五大技能 Voters feel compassion for raising Trump polls . 2024, Juli
Anonim
Bygg din egen intercom eller walkie talkie av to gamle trådløse telefoner
Bygg din egen intercom eller walkie talkie av to gamle trådløse telefoner

Vi har alle gamle telefoner. Hvorfor ikke gjøre dem til en porttelefon for barna dine. Eller gjør to gamle trådløse telefoner til en walkie talkie i hjemmet. Slik gjør du det.

Trinn 1: Materialer

Materialer
Materialer

In-Line kobler (jeg fikk min på Frys for 1,49)

9 volt kontakt (radiohytte, eller kutt den ut av et gammelt søppel) wire-nippers melk (hjelper deg med å holde deg hydrert og holder beinene sterke) Dremel Loddejern loddetinn 300 ohm motstand eller i nærheten av det svart elektrisk tape to telefoner to telefoner ledninger. (CAT 1 -kabel)

Trinn 2: Åpne koblingen

Åpne koblingen
Åpne koblingen

Påfør press for å åpne den i midten, på samme måte som du kan knuse en kvist. Du kan trykke den opp mot siden av skrivebordet hvis det hjelper. Du vil se 4 ledninger, de skal være fargekodet rød, grønn, gul og svart. Hvis de ikke er det, blir det vanskeligere. De røde og grønne kablene er den du bør bekymre deg for. De to andre er for den andre linjen; det vil ikke påvirke dette prosjektet i det hele tatt.

Trinn 3: Klipp, strip og lodd

Klipp, strip og loddetinn
Klipp, strip og loddetinn

Klipp den røde tråden i midten. Du har nå to røde ledninger. Strip endene av begge røde ledningene. Nå trenger du noen grunnleggende loddeferdigheter for resten av dette prosjektet. Dette synet har noen gode tips hvis din nye: https://www.makezine.com/blog/archive/2006/04/how_to_solder_resources.html? CMP = OTC -0D6B48984890 Nå loddes den ene siden av motstanden til den ene enden av den røde ledningen. Lodd den andre enden av motstanden til den ene enden av 9 volt -kontakten (det spiller ingen rolle heksenden). Og den siste siden av 9 volt -kontakten kobles til den andre røde ledningen. Det skal se slik ut. Når du gjør dette, kutt av ledningene fra motstanden og 9 volt -kontakten før du lodder, husk at alt må passe inn igjen i koblingen når du er ferdig. veien. Merk at jeg også brukte 265 ohm motstand, fordi den var mer praktisk. Jeg har fullført dette prosjektet mye tidligere uten motstand. Vær forsiktig hvis du gjør dette, jeg er ikke sikker på hva konsekvensene er.

Trinn 4: Testing

Testing
Testing
Testing
Testing

Rask test, la den stå åpen Koble to telefoner til begge ender av koblingen, sett inn 9 volts batteri og snakk. Du kan bruke to gamle veggtelefoner uten problemer. Hvis du bruker trådløs må du kontrollere at du har strøm til dem før de fungerer.

Forsegle eksponeringsledningen med svart tape hvis de fungerer. Dremel ut en liten spalte i en av sidene. Dette vil være der 9 -volts kontaktledninger kommer ut av koblingen. Lukk koblingen, og vær forsiktig så du ikke bryter noen av loddingene du gjorde tidligere. Ta ledningene til 9 volt -kontakten ut av spalten. Se bilde.

Trinn 5: Rydd opp

Rydde opp
Rydde opp

Hvis du bruker to trådløse telefoner, har du nettopp laget en provisorisk walkie talkie for hjemmebasen. Rydd opp i området og drikk melk, ring en venn.

Merk: For å ringe en av telefonene trenger du en ringgenerator, men det er et annet prosjekt for en annen gang. Ha det gøy.

Trinn 6: Feilsøking

Feilsøking
Feilsøking

Sørg for at kabelen fungerer: Finn en telefon der du kan høre summetonen. Legg på røret og bytt ut linjen med kabelen du planlegger å bruke. Sjekk for å høre summetone nå. Hvis ikke, er kabelen dårlig. Sørg for at telefonene fungerer: Midlertidig bytt ut hjemmetelefonen med en av prosjekttelefonene, sjekk for å høre en summetone. Ring deretter for å se om mikrofonen og høyttaleren fungerer i håndsettet. Og for å se om håndsettet har en kostnad hvis det er aktuelt. Hvis du av en eller annen grunn ikke ringer, er telefonen dårlig. Sørg for at koblingen gjør en krets: Ta batteriet ut av koblingen. Batteriet må være tomt. Gå deretter til en fungerende telefon og koble til i denne rekkefølgen Veggkontakt ---- til kabel ------ til koblingen ------ til en annen kabel ----- til telefon Dette vil sjekke om du har koblet til de riktige ledningene i koblingen. Løft telefonen og lytt. Du skal ikke høre noe. Hvis du gjør en summetone her, blir feil ledninger loddet, eller du har kort i koblingen. Hvis du beveger koblingen og du hører skrapelyder, har du en dårlig forbindelse, og må loddes eller bedre isoleres. Hvis du ikke hører noe som er et godt tegn så langt, ta nå en skrutrekker eller noe metall og fullfør kretsen på 9v batterikontakten. Du burde høre en summetone nå. Hvis ikke, er forbindelsen din på den røde eller grønne bare brutt et sted, og du må finne den. Den grønne ledningen er bare et rett skudd; du gjør ingenting med det grønne. Den røde ledningen er i serie med 300 ohm motstanden og et 9v batteri. Sørg for at den er konfigurert slik. Jeg synes dette var nyttig, drikk melk og ha det gøy.

Anbefalt: