Innholdsfortegnelse:

MATLAB Robotic Mixologist: 4 trinn (med bilder)
MATLAB Robotic Mixologist: 4 trinn (med bilder)

Video: MATLAB Robotic Mixologist: 4 trinn (med bilder)

Video: MATLAB Robotic Mixologist: 4 trinn (med bilder)
Video: Simulating Mobile Robots with MATLAB and Simulink 2024, Juli
Anonim
MATLAB Robotic Mixologist
MATLAB Robotic Mixologist

Har du noen gang ønsket å få drinkene dine blandet perfekt for deg på få sekunder? Ikke let lenger Robotic Mixologist er her for å ta bort den tiden det tar å røre i drinkene dine. Dette prosjektet bruker RobotGeek Snapper Arm til å fungere som din egen bartender. Alt du trenger å gjøre er å putte ønsket drikke i et glass og la MATLAB -koden gjøre resten.

Trinn 1: Prosjektdeler

Prosjektdeler
Prosjektdeler

5x Metal Gear 9G Servoer

1x RobotGeek liten arbeidsbenk

1x RobotGeek sensorskjerm

Monteringsmaskinvare

Nødvendig verktøy: 2,5 mm hex -driver

1,5 mm hex -driver

Trinn 2: Montering

montering
montering
montering
montering

Vi bruker griperen som transportsystem for is og også som en omrøringsmekanisme for å blande drikke til ønsket smak. På bildet er en antenne og horisontal visning av den endelige forsamlingen for armfangeren. Vår mikrokontroller kom montert allerede for det meste annet enn å måtte skrive ut et nytt armstykke som var ødelagt. For en generalmonteringsguide, følg den vedlagte lenken for å komme i gang med armfangeren.

Armkoblingskobling:

Trinn 3: Kabling

Kabling
Kabling
Kabling
Kabling

Kabling er den vanskeligste delen ved siden av MATLAB -koden, så sørg for at alle ledningene er på riktig sted. Det viktigste er å koble usb til datamaskinen for å koble kretskortet til din MATLAB -kode (grå usb på bildet). Når du har koblet den til, er det bare å kontrollere at servoene har de riktige inngangene. Hver servo er designet for å flytte en bestemt del (dvs. albue, skulder, base). Når du har koblet servoene til de angitte stedene på kretsen, kan du koble ledningene til en av (+) og (-), for mer informasjon, se på bildet ovenfor for å få en ide.

Trinn 4: MATLAB -kode

MATLAB -kode
MATLAB -kode
MATLAB -kode
MATLAB -kode

Hver servo, som nevnt tidligere, er koblet til en bestemt del. For at disse delene skal bevege seg, må vi skrive kode, og vi valgte å operere gjennom MATLAB. Vi brukte en for loop i en flyttefunksjon som vi ville huske i vår hovedfunksjon for å flytte de spesifikke delene. For eksempel har vi i koden servoer koblet til pinner på brettet fra D3-D7, og for å generere bevegelse skrev vi inn rotasjonsgrader for hver del. Vi brukte også forsinkelser i funksjonen vår for at roboten skulle fungere jevnt. For flere koderelaterte problemer, gå til MATLABs generelle hjelpeside.

Anbefalt: