Innholdsfortegnelse:

Generator Oil Candle 5v Peltier: 13 trinn
Generator Oil Candle 5v Peltier: 13 trinn

Video: Generator Oil Candle 5v Peltier: 13 trinn

Video: Generator Oil Candle 5v Peltier: 13 trinn
Video: Making Cooler/Generator with Thermoelectric Device 2024, Juli
Anonim
Image
Image
Den varme radiatoren
Den varme radiatoren

Denne termoelektriske generatoren lar deg lade eller bruke den direkte fra telefonen (2,5 timer for å lade den fullstendig) og å bruke et 5v utstyr, kan gjøre mange ting med å bytte ut alt dremelmaterialet! -De eneste 2 tingene som må tas er syntoferen (kittet for metallet som tåler temperaturen (20 €, det tar veldig lite, så prøv å låne det) og USB -kontakten har 60 cent som den kan konvertere strøm som blir ganske kraftig..person jeg tok 10 for 3 € tror jeg, resten er en Peltier -modul som kan finnes i en kjøler, eller i en fatøl eller på nettet uten kostnad i det hele tatt, så hvis du vil for å demontere de er godt skjult og godt skrudd spesielt for ølskriveren - kan veldig godt lade opp batterier med et fast telefonbatteri. la regulering for en mobiltelefon: reguleringen er utført av et tilbehør på 5 € som tenner sigartennere (12v) og utgående av 5Volt fortsetter-å ikke ta pakken med 10 moduler på det kinesiske nettstedet fordi det virkelig er den laveste kvaliteten, jeg mottok 4 eller 5 peltier ødelagt …-Jeg lagde et oljelys fordi det er superøkonomisk, men jeg Det blir skittent, ikke hvis du lagde et alkohollys, det ryker ikke wi alkohol, men det klatrer mye i temperatur som vil være mer tilpasningsdyktig for en kraftigere Peltier -modul så..for å gi mer strøm til slutt … for det meste watt.. -all repareres..monterbar. -støttestengene er laget av tykt metall for bedre vedlikehold og mindre vibrasjon. -kaldets radiator, det er en datamaskinens radiator som jeg stikker gjennom i midten. -Den varme radiatoren (mindre for bedre å spre varmen på overflaten av modulen) billboard, den brukes til å isolere temperaturen fra bunnen og opp - lyktlokket for 3 € - lyset er den billigste 5 € fronten, det er ikke en datamaskinvifte, det er litt motorspill for barn, eller jeg limer propeller fordi forbruket rett og slett mindre aktuell. jo mer modulene blir avkjølt, jo mindre de varmes opp og jo bedre de er, det er tinnlodding av den røde driveren t svart som kommer av først ved 200 ° C + / 50 ja kan også lage et minikjøleskap hvis vi jobbet opp ned ned nåværende nivå. -Campstove biolite er en komfyr med ved eller du lager ild for å produsere strøm ikke her.. dessuten koster det 150 €. -Gryten er glass for å se oljenivået, men det er bedre at den alltid er maks, og som jeg foretrekker å bruke den for hans, tar jeg en lukket boks og ikke en flytende veke. ikke bruk modulen uten avkjøling, den vil fise eller miste 50% av effekten. -Den neste generatoren blir drevet av en mini-vannpumpe (i stedet for viften), fordi jeg bare har 1% effekt og med en flytende kjøling ville jeg ha 100%, jeg ville gjort en som kan motta alle disse dremel og multi -elektroverktøy. - Totalt 8 prototyper var nødvendige for å realisere denne. -Du kan ta olje som allerede er brukt. -Og nå har du konstruksjonen av den beste Peltier -generatoren på nettet! til slutt.. til jeg gjør det neste;)

Trinn 1: Den varme radiatoren

Den varme radiatoren
Den varme radiatoren
Den varme radiatoren
Den varme radiatoren

Ta det tynne aluminiumsarket rundt det, brett det, og hold deg deretter til karosseriet rundt radiatoren (slik at varme og røyk konsentreres i banen), jeg brukte en ølburk til bunnen, men jeg fjerner den deretter når den er perfekt avsatt litt termisk kitt rundt radiatoren deretter under radiatoren. La tørke og rengjøre overflaten godt, og smør deretter termisk fett

Du må ta en liten radiator for det varme, jeg prøver annerledes, men det beste er denne størrelsen for oljeflamme.

Trinn 2: Det tynne aluminiumsarket

Det tynne aluminiumsarket
Det tynne aluminiumsarket

Ved mitt hjem er det et kunngjøringstavle, det er litt større enn ølbokser, jeg holder modulen (legg den tilsynelatende sønnen på den kalde siden!) Og så må du holde deg forsiktig ved å gjøre oppmerksomhet (under / over) på modulen.

Trinn 3: Den kalde siden

Den kalde siden
Den kalde siden

Trinn 4: Den varme siden

Den varme siden
Den varme siden

Trinn 5: Den kalde radiatoren

Den kalde radiatoren
Den kalde radiatoren

gjennombrudd i midten fra den minste til den største veken. Jeg la merke til at den hullet bedre hvis den var kul, så dypp den gjerne i vannet for å kjøle den ned.

Jeg stakk hull i stålplaten under og stakk forsiktig for å unngå å sette skruer.

Jeg ville ikke at metallbeina skulle være i kontakt med radiatoren

Trinn 6: Den kalde radiatoren på toppen

Den kalde radiatoren på toppen
Den kalde radiatoren på toppen

Trinn 7: Den kalde radiatoren nedenfra

Den kalde radiatoren nedenfra
Den kalde radiatoren nedenfra

Etter at du har stukket hull i stålplaten, lim radiatoren uten å legge for mye på den. nedenfra og opp i hjørnene på radiatorene.

Trinn 8: Radiatoren kaldt nærbilde

Radiatoren kaldt nærbilde
Radiatoren kaldt nærbilde

Du må være veldig forsiktig, unngå å legge mastikk på metallbena, viften blir fikset takket være ham, du må bevege deg litt fordi viften er justerbar fra høyden.

Metallblokkene er laget av tykt jern for mindre vibrasjoner.

Trinn 9: Viften

Viften
Viften
Viften
Viften
Viften
Viften

viften er et barns leketøy fordi den bruker mindre enn en datamaskinvifte. Jeg tok den tomme sparkelboksen for omrisset.

Du må lage hullene til motorstangen i den andre retningen.

Jeg borer propellen for mer letthet, jeg testet uten den og jeg synes det er lettere for motoren, den tvinger mindre. Vær oppmerksom på retningen til propellene hvis de er envertues, sett polariteten envert.

Trinn 10: Usb Boost

Usb Boost
Usb Boost

Men kan klare seg uten

Trinn 11: Basen

Basen
Basen

med en liten dør, kutter jeg toppen og jeg fikser aluminiumsplaten på

Trinn 12: Lyset

Lyset
Lyset

Det er en frontal (den billigste) som snart skal byttes ut med mye kraftigere! Jeg tok den fra hverandre for å kutte lysdiodene, så lagde jeg forlengelser av ledninger og jeg stakk basen med bryteren på den lille døren.

Trinn 13:

Jeg prøvde å sette 2 usb, og jeg kan sette lyset og lade telefonen eller bruke den samtidig.

i fremtiden ville jeg operere, bore andre gjenstander, Jeg vil installere en væskekjøling med en minipumpe.

Det spiser ikke og mer når oljen begynner å varme opp blir kraftigere, tar jeg hetteglass med flytende e-sigarett for olje.

hvis du vil ha mer informasjon og flere bilder, fortell meg det!

Anbefalt: