Innholdsfortegnelse:

Knight Rider LED T -skjorte: 3 trinn
Knight Rider LED T -skjorte: 3 trinn

Video: Knight Rider LED T -skjorte: 3 trinn

Video: Knight Rider LED T -skjorte: 3 trinn
Video: TRIN VS MORA 🔥 I Yea We in PAJAMAS But DON'T Sleep On ME 💤😤🙅🏾‍♀️ | @JKSHOW1992 @tommysquadgirlz5908 2024, Juli
Anonim
Knight Rider LED T -skjorte
Knight Rider LED T -skjorte

Dette er en T -skjorte med sydd på lysdioder som drives av LilyPad Arduino hovedkort og en LilyPad myntcellebatteriholder som kan forsynes med opptil 9v batterier, forbundet med en ledende tråd.

Trinn 1: Trinn 1: Breadboard -test

Trinn 1: Brødbrettstest
Trinn 1: Brødbrettstest

Det hjelper virkelig læreprosessen, å begynne å bygge kretsen med en Arduino og et brødbrett. Jeg brukte 8 røde lysdioder for å forbedre Knight Rider -effekten. Oscillatoren som er inkludert i denne kretsen er ikke nødvendig og kan lett slettes fra koden, selv om den gir en fin effekt. Den vedlagte koden kan kopieres og limes direkte inn i Arduino -programmet og fungerer så snart den er lastet opp. Det kan endres i hver lengde!

Trinn 2: Trinn 2: Koble til lysdioder og LillyPad

Før syingen begynner, må LED -lampene kobles til den pluggede LilyPad som er tilkoblet med krokodilleklips. Det er tilstrekkelig å prøve det med bare én LED og sjekke at koden på LilyPad kjører jevnt. Koden måtte endres litt, siden det ikke er noen oscillator inkludert, men den skal fungere helt stille.

Trinn 3: Trinn 3: Begynn å sy

Trinn 3: Begynn å sy
Trinn 3: Begynn å sy

Bruk Conductive Thread Bobbin av SparkFun Electronics. Det er litt vanskeligere å jobbe med enn lettere tråder, men er lett å håndtere med en limpistol og har mye mer ledningsevne for å få lysdiodene til å lyse sterkt. Å ordne lysene med siden ned (negativ opp/positiv ned) fungerer mer tilstrekkelig. Omtrent ti lysdioder er nok til at lysstrømmen fungerer pent, men flere lysdioder kan legges til LilyPad enn sikkert i grafikken. Å koble de positive og negative polene til myntcellebatteriholderen til polene på LilyPad kan være vanskelig siden trådene ikke må komme i kontakt med den negative tråden til LED -lampene, ellers vil kretsen ikke fungere.

Anbefalt: