Innholdsfortegnelse:

MicroZapper: 9 trinn
MicroZapper: 9 trinn

Video: MicroZapper: 9 trinn

Video: MicroZapper: 9 trinn
Video: NES Zapper Test 2024, September
Anonim
MicroZapper
MicroZapper

Takk for din tid og omtanke når du så på prosjektet vårt, kalt MicroZapper. Vi hadde det veldig gøy å jobbe med prosjektet og overvinne utfordringene det presenterte, spesielt fra å bli separert i karantene. Vi tar sikte på å presentere ideen vår for deg på best mulig måte. Min partner Samaria Brown og jeg, Twittany Van er for tiden sophomores i Wilkes Barre Area School District S. T. E. M. Akademi. Prosjektet vårt, MicroZapper, skal forhåpentligvis forhindre spredning av korona -viruset. På grunn av pandemien ønsker vi å ta forholdsregler for å forhindre spredning av sykdommen. Den beste måten å forhindre sykdom på er å forhindre å bli utsatt for det, men vi har viktige og frontlinjearbeidere som risikerer livet hver dag for å sikre at økonomien vår er trygg. Disse hardtarbeiderne må komme hjem og sørge for at de ikke sprer noe til noen familiemedlemmer i husstanden. Det tiltenkte målet for prosjektet var å bruke en kombinasjon av desinfeksjonsmiddel, UV -lys og en bevegelsessensor for å desinfisere alle som kommer inn i hjemmet ditt. Dette produktet trenger ikke å prioriteres for hjem, det kan også brukes på offentlige steder som dagligvarebutikker eller arbeidsplasser.

Rekvisita

  • 1 - 15 x 20 fot presenning
  • 4 - 8 fot lange 1/2 tommers PVC -rør
  • 8 - 4 fot lange 1/2 tommers PVC -rør
  • 1 - ultrafiolett sterilisatorlys
  • 1 - boks med Lysol desinfeksjonsspray
  • 1 - Motion Senor
  • 1 - rull med tape
  • 1 - pose med svarte slips
  • 1 - strømledning
  • 1 - 8 fot glidelås
  • PVC -kontakter
  • 1 - dispenser for håndsprit (valgfritt)

Trinn 1: Samle materialer

Samle materialer
Samle materialer
Samle materialer
Samle materialer
Samle materialer
Samle materialer

Siden pandemien klarte ikke min partner og jeg å komme sammen for å faktisk bygge denne enheten, så vi tok noen bilder fra Google for å hjelpe deg i prosessen med å bygge MicroZapper.

Trinn 2: Lag basen

Å lage basen
Å lage basen

Fest 4 av de 4 fot PVC -rørene sammen med kontaktene.

Trinn 3: Lag sidene

Fest de 8 fot PVC -rørene til kontaktene.

Trinn 4: Fullfør basen

Fullfør basen
Fullfør basen

Legg til de siste 4 PVC -rørene på toppen av rørene på 8 fot. Det skal ligne et rektangel.

Trinn 5: Installere tarpen

Legg presenningen på 15 x 20 fot over PVC -rørene og sørg for at alle sider er dekket. Fest presenningen til PVC -rørene med kraftige glidelåser.

Trinn 6: Legge til glidelåsen

Legg glidelåsen på 8 fot til inngangen til MicroZapper. Du kan gjøre det ved å lime den på presenningen der det er en åpning.

Trinn 7: Legge til tilbehør

Fest bevegelsessensoren til et av de 8 fot PVC -rørene foran. Fest Lysol desinfeksjonsspray til det andre PVC -røret. Legg til ultrafiolett lys på toppen av strukturen. Du kan nå også installere håndrenseren din hvis du vil.

Trinn 8: Sette opp bevegelsessensoren

Sett opp bevegelsessensoren sammen med strømledningen slik at Lysol sprayes i 5 sekunder, og deretter får det ultrafiolette lyset til å slås på i 5 sekunder. Lysol vil være en lett tåke, men det vil være nok til å desinfisere kroppen din. Det ultrafiolette lyset er der for å desinfisere, men fungerer også som en tørkemekanisme.

Trinn 9: Ferdig produkt

Ferdig produkt!
Ferdig produkt!

Gratulerer! Du har nettopp bygd MicroZapper. For å bruke den, gå inn i strukturen og lukk den. Sørg for å lukke øynene og holde pusten. Bevegelsesdetektoren vil føle din tilstedeværelse og spray Lysol automatisk i 5 sekunder etterpå med ultrafiolett lys i ytterligere 5 sekunder. Ta en hånddesinfeksjonsmiddel og 99,9% av bakteriene på kroppen din har blitt drept! Nå kan du trygt nyte tiden din med familien din!

Vi har gjerne guidet deg gjennom denne reisen med å bygge MicroZapper. Hvis min partner og jeg var i stand til å komme sammen for å bygge dette utstyret, ville vi ha kunnet se mer grundig på det. Samaria ville ha samlet materialene og bygget basen til MicroZapper. Vi ville begge ha satt sammen presenningen og alt tilbehøret på innsiden. Jeg ville ha funnet ut en måte å koble til bevegelsessensoren med UV -lys og desinfeksjonsspray. Til slutt ville vi begge ha testet ideen vår til slutt. Det er uheldig at vi ikke kunne samarbeide i STEM -området for dette prosjektet, men vi håper at du liker ideen vår om å bekjempe dette viruset!

Anbefalt: