Innholdsfortegnelse:

Slik legger du til videoer på sidekick Lx enkelt og gratis: 4 trinn
Slik legger du til videoer på sidekick Lx enkelt og gratis: 4 trinn

Video: Slik legger du til videoer på sidekick Lx enkelt og gratis: 4 trinn

Video: Slik legger du til videoer på sidekick Lx enkelt og gratis: 4 trinn
Video: Погода, грозы и парусный спорт вокруг страшного мыса Южной Африки! (Патрик Чилдресс № 65) 2024, Juli
Anonim
Hvordan legge til videoer på sidekick Lx enkelt og gratis
Hvordan legge til videoer på sidekick Lx enkelt og gratis

Sidekick lx kommer med en fin liten mediespiller der du kan se videoer, lytte til musikk eller sette opp spillelister. Jeg skal vise deg hvordan du får ønsket video fra nettet, og i minutter overfører den til sidekick lx. La oss gå videre til materialene.

Trinn 1: Materialer

Materialer
Materialer

1. Sidekick Lx2. Et Sandisk eller annet kompatibelt micro sd -kort Ikke større enn 4 GB. Jeg foretrekker Sandisk, siden jeg aldri har hatt noen problemer. Sidekick Lx Usb datakabel 4. Enhver videoomformer (gratis) https://download.cnet.com/Any-Video-Converter/3000-2194_4-10661456.html5. En nettleser 6. Dette nettstedet for å laste ned videoene dine. https://keep-tube.com/ De gir deg en liste over kompatible nettsteder.

Trinn 2: Ok La oss komme i gang

Ok La oss komme i gang
Ok La oss komme i gang

Jeg bestemte meg for at jeg ville ha denne videoen https://www.youtube.com/embed/Q68HQ1AIDu0 fra Youtube på telefonen min. Først skal jeg kopiere nettadressen jeg vil enn jeg skal gå til https:// keep-tube. com/. Lim inn nettadressen i det tomme feltet og klikk på nedlasting. Avhengig av hvilket nettsted du laster ned fra, vil det påvirke nedlastingsalternativene. Dette er grunnen til at vi må konvertere noen videoer. Vi vil ha mp4 -filer eller 3gp for sidekick lx. Jeg bruker vanligvis alltid mp4 -er da jeg har hatt en konflikt med 3gp. YouTube gir oss flere alternativer, så alt du trenger å gjøre er å laste ned mp4 -filen og den er klar til å bli lagt til.

Trinn 3: Jeg ser ikke Mp4 eller 3gp I Need to Covnert My File

I Dont See Mp4 or 3gp I Need to Covnert My File
I Dont See Mp4 or 3gp I Need to Covnert My File

Her er en hvilken som helst videokonverter. Åpne programmet, velg legg til video, endre profilen øverst til høyre til Mobiltelefon MPEG-4 Movie. Sørg for at det ikke er den tilpassede mp4. Når du har valgt videoen din, trykker du på encod. La programmet gjøre sitt. Avhengig av hvor du har filene dine lagret på programmet (skrivebordet er standard tror jeg) er det der mappen, Mobile mp4, vil være med den konverterte filen inne. Den originale nedlastingen din vil ikke bli påvirket. Var klar for å legge til videoen nå!:)

Trinn 4: Legge til videofil

Legger til videofil
Legger til videofil

Koble datakabelen til usb -porten og til din sidekick. Options bør dukke opp og spør deg hva du vil gjøre. Velg åpen mappe for å vise filer. Dra bare mp4- eller 3gp -filen til denne mappen, og det er det! Bra å gå! Fjern maskinvare på en trygg måte. La minnekortet lastes inn litt. Åpne mediespilleren din og sjekk de nye videoene dine. Håper dette hjalp. Nyt og gi meg en god vurdering. Senere mennesker.

Anbefalt: