Innholdsfortegnelse:

Ipadholder for mikrofonstativ fra PVC: 4 trinn
Ipadholder for mikrofonstativ fra PVC: 4 trinn

Video: Ipadholder for mikrofonstativ fra PVC: 4 trinn

Video: Ipadholder for mikrofonstativ fra PVC: 4 trinn
Video: Premium bord holder med svingarm til Ipad & Tablet 2024, Juli
Anonim
Ipadholder for mikrofonstativ fra PVC
Ipadholder for mikrofonstativ fra PVC

Mange musikere bruker nå iPads som tekstark/akkordlister. Kommersielle innehavere, som iKlip, kan koste $ 30 og oppover. Jeg lagde denne for $ 5.

Jeg vil gi æren til replayerreb hvis iPad -holder for bruk mens teltcamping var inspirasjonen for dette designet.

Trinn 1: Nødvendige materialer

Materialer som trengs
Materialer som trengs

3/4 "PVC-rør-Jeg kjøpte to 2-fots seksjoner for $ 1,25 stykker 3/4" 90 graders albuer-fire av dem en 3/4 "Tee Klipp følgende lengder: to 12 tommer Dette er sidestykkene en 5 1/2 tommer Dette er det øverste (eller nederste) stykket en 6 tommer Dette er mikrofonstøttestøtten to 2 tommer Disse krokene inn i tee nederst (eller øverst) Klipp spor i de 12 tommers stykkene som er 9 3/ 4 tommer lang og 1/2 tommer bred. Det er her iPad hviler.

Trinn 2: Nødvendige verktøy

Nødvendig verktøy
Nødvendig verktøy

Noe å kutte sporene med: Jeg brukte et av de vibrerende soniske verktøyene. Noe å kutte røret med: Jeg brukte en PVC -rørskærer. En baufil ville også fungert. Noe å glatte ut kuttene: En kniv Noe å måle med: En målestokk SÅ noe å markere med: en blyant

Trinn 3: Sett det sammen

Sett det sammen
Sett det sammen

Jeg limte ingenting fordi jeg vil kunne endre designet. Det ser ut til å holde seg veldig godt sammen, leddene er fine og stramme. Må være forsiktig når du monterer og demonterer, slik at du ikke mister iPad. Gjør det over et bord med en duk eller et annet mykt trekk. Den enkleste måten er å sette albuene på de lange stykkene, og deretter forsiktig manøvrere de andre delene mens du holder iPad på plass.

Trinn 4: Sett bakfra på holderen

Sett bakfra på holderen
Sett bakfra på holderen

Jeg prøvde det begge veier (tee på bunn og topp). Det virker litt mer robust med det på toppen. Jeg hadde problemer med å holde den stødig på mikrofonstativet fordi den ikke sitter godt og ønsket å snurre rundt. Jeg pakket et gummibånd rundt toppen av mikrofonstativet, og det løste det problemet.

Så der går du. Nok en gang, PVC -rør, DIY -fyrens (eller galens) venn.

Anbefalt: