Innholdsfortegnelse:

DIY Servo Extensions: 4 trinn
DIY Servo Extensions: 4 trinn

Video: DIY Servo Extensions: 4 trinn

Video: DIY Servo Extensions: 4 trinn
Video: Сервомотор управления с нажимом 2 кнопки с Arduino 2024, Juli
Anonim
DIY Servo Extensions
DIY Servo Extensions
DIY Servo Extensions
DIY Servo Extensions
DIY Servo Extensions
DIY Servo Extensions

Jobber du på et Arduino- eller robotprosjekt ved hjelp av servomotorer der ledningene ikke er lange nok? Da trenger du servo -utvidelser. Du kan kjøpe servo -utvidelser på mange hobbybutikker og online. De er designet for et bestemt merke av servo og har spesifikke endekontakter som vanligvis ikke passer mine behov.

Når vi jobber med DIY robotikkprosjekter trenger vi vanligvis en slags tilpasset servo -forlengelse, så jeg lager ofte en spesiell kontakt. Jeg forbereder meg også på et loddeverksted på CCCKC Hacker Space, så denne instruksjonsboken vil også bidra til å tjene dette formålet. En annen gratis plugg for CCCKC. Å bygge servo -utvidelser er ikke banebrytende teknologi for en Instructable, men dette kan hjelpe noen med å få noen tips. Instruerbar av: SomeoneKnows Twitter: @SomeoneKnows

Trinn 1: Samle deler og rekvisita

Samling av deler og rekvisita
Samling av deler og rekvisita

Lodde og loddejern. Hjelpende hender Clippers, sag og liten skrustikke. Wirestrippere Varmepistol eller lettere Servotråd Tilkoblingshoder for menn og kvinner Krympeslange Bruk et loddestryke med lav watt. 15W til 30W fungerer best for meg. Loddetinn - Noen loddetinn kan inneholde bly, så ikke legg det i munnen din (jeg så noen gjøre det en gang). Det er mulig å bruke individuelle strandede ledninger, men jeg liker å bruke 24 awg tre leder servo ledning jeg kjøpte fra Servo City. Den leveres med riktig utforming av ledningene, rød for + strømtilkobling, svart for bakken og hvit (eller gul) for signalkabelen.

Trinn 2: Klargjøring av toppteksler

Klargjøring av toppteksler
Klargjøring av toppteksler

Jeg skulle ønske at Radio Shack hadde disse tilkoblingshodene for menn og kvinner, så jeg kan løpe ned til butikken når jeg trenger mer. Jeg bestiller vanligvis min fra DigiKey:

Kvinnelige tilkoblingshoder DigiKey S7049-ND Overskrift for mannlig tilkobling DigiKey S1012E-36-ND Tilkoblingshodene kommer med flere pinner enn nødvendig, så de må kuttes ned til bare tre. Med hannpinnene er dette enkelt med klipperen, legg bladet i den lille fordypningen og klipp av bitene dine. Vær forsiktig med å holde begge sider, ellers vil brikkene fly av og gå seg vill eller treffe noen i øyet. De kvinnelige kontaktene tar litt mer arbeid. Jeg liker å bruke båndsagen og kutte av mengden som trengs. Dette krever spesiell forsiktighet for at du ikke skal få fingrene i bladet. Jeg bruker et stykke solid kjernetråd og stikker inn i den mindre delen som skal kuttes av slik at den ikke flyr vekk eller faller ned i maskinen etter kuttet. Plastdelen er ikke vanskelig å kutte og kan enkelt gjøres med en håndsag også. Hvis du gjør dette selv, vil du kanskje få en liten skruestikke for å holde delen på plass.

Trinn 3: Klargjøring av ledningene

Forbereder ledningene
Forbereder ledningene
Forbereder ledningene
Forbereder ledningene
Forbereder ledningene
Forbereder ledningene
Forbereder ledningene
Forbereder ledningene

Klipp ledningen til den lengden du trenger.

Skill ledningene. Jeg har brukt en kniv til å kutte tråden for separasjon, men jeg liker å bruke disse klippene i stedet. Trekk bort nok ledning til at rommet kan fungere. Bruk wire strippere for å fjerne isolasjon. Prøv å begrense lengden du tar av til å falle sammen med lengden på pinnene du fester til. Vri de eksponerte trådene for å unngå at de flosser ut og forårsaker mulig kortslutning. Tinn ledningene for å holde trådene på plass, og det gjør det enklere å feste dem til pinnene.

Trinn 4: Fullfør arbeidet ditt

Gjør arbeidet ditt ferdig
Gjør arbeidet ditt ferdig
Gjør arbeidet ditt ferdig
Gjør arbeidet ditt ferdig

Før du forsegler arbeidet, må du kontrollere om det er kortslutning forårsaket av loddebro mellom eventuelle pinner.

Jeg liker å bruke krympeslanger for å rydde opp i arbeidet, jeg bruker en sortimentspakke fra Radio Shack. Bare velg den diameteren som passer best, kutt deretter av et stykke, sett det over ledninger og påfør varme for å krympe slangen. Jeg liker å bruke en varmepistol, men noen ganger bruker jeg en lighter. Vær forsiktig så du ikke overoppheter eller brenner ledningene. For mye varme kan også smelte plasten som holder pinnene på plass.

Anbefalt: