Innholdsfortegnelse:

Number Game Power Switch: 3 trinn
Number Game Power Switch: 3 trinn

Video: Number Game Power Switch: 3 trinn

Video: Number Game Power Switch: 3 trinn
Video: TIC TAC TOE - Best Game Ever 2024, Juli
Anonim
Number Game Power Switch
Number Game Power Switch

Så jeg tenkte at det ville være kult å gjøre et av de enkle, små tallnettspillene til en strømbryter, som ville slå på de omkringliggende lysdiodene når du "vinner" spillet. Materialer som brukes: 8 - 3 mm 3V lysdioder1/4 "trebase22 gauge ledning (rød og svart) $ 0,20 tallpuslespill (tok en stund, men finnes i de fleste festbutikker i premieseksjonen).ledende maling Verktøy som brukes: Båndsag Hammerskrutrekker Loddejernstrådkutter/stripper Sandpapir

Trinn 1:

Bilde
Bilde

Det første trinnet i prosessen var å fjerne baksiden av tallspillet, slik at bare forsiden var plass til å holde alle brikkene inne. Deretter ble baksiden av flisene malt med den ledende maling. Innsiden av den røde rammen var belagt med den ledende malingen der 1 og 15 flisene også ville være. Samtidig boret jeg to 1/16 -tommers hull i treverket der nummer 1 og 15 fliser ville være når de var i orden. De 8 hullene langs kanten av trebasen for lysdiodene ble også boret på dette tidspunktet.

Steg 2:

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Deretter kom utformingen av kretsen og lodding av ledningene sammen. De første ledningene jeg gjorde var for 1 og 15 flisene. Disse plasserte jeg gjennom hullene og smeltet deretter loddetinn i og rundt hullene for å unngå at de beveger seg hvor som helst. Etter det ble lysdiodene plassert i hullene. Jeg bøyde de positive ledningene for å begge holde lysdiodene i hullene mens jeg jobbet og for å skille de to ledningene for hver, slik at jeg ikke loddet feil ledninger sammen. Jeg bestemte meg for å kjøre alle lysdiodene parallelt med en 3V strømkilde fordi det er det de er vurdert, og de ville ikke lyse opp like godt hvis de kjøres i en serie med samme strømkilde. For å få dem alle til å løpe parallelt, loddet jeg bare alle de positive ledningene fra lysdiodene sammen (røde ledninger) og koblet dem til strømkilden. Deretter ble alle de negative ledningene koblet til og gikk gjennom nummerspillet 'switch', og deretter kobles det til den negative siden av strømkilden.

Trinn 3: Siste trinn

Siste trinn
Siste trinn
Siste trinn
Siste trinn

Det siste trinnet var å lime den røde rammen av spillet til trebunnen, slik at den ledende malingen stilte opp med loddetrådene som stakk ut av de to hullene. Da kan flisene plasseres inne i rammen. Som du kan se fra bildene, lyser ikke lysdiodene før du har flisene i riktig rekkefølge. Du kan også se litt av den ledende malingen der 15 -flisen skal gå.

Anbefalt: