Innholdsfortegnelse:

Instrukserbare for dummies: 9 trinn
Instrukserbare for dummies: 9 trinn

Video: Instrukserbare for dummies: 9 trinn

Video: Instrukserbare for dummies: 9 trinn
Video: Голубая стрела (1958) фильм 2024, Juli
Anonim
Instrukserbare for dummies
Instrukserbare for dummies

Hei, og velkommen til www. Instructables.com! Dette er den beste instruksen for nybegynnere, dette vil dekke alt du trenger å vite for å bli en Instructables Pro. Og det inkluderer: - Opprette kontoer - Endre innstillingene - Gjøre en instruerbar - Lag et forumemne - Kommentere - Vurdering - Navigere

Trinn 1: Opprette en konto

Opprette en konto
Opprette en konto
Opprette en konto
Opprette en konto

Å opprette en konto er enkelt, og det er helt GRATIS! I tillegg er det mange kule funksjoner du kan få tilgang til. Trinn 1: Klikk på "Registrer deg nå" øverst til høyre på siden (Bilde 1) Trinn 2: Fyll ut informasjonen (Bilde 2)

Trinn 2: Endre innstillingene dine

Endre innstillingene dine
Endre innstillingene dine
Endre innstillingene dine
Endre innstillingene dine
Endre innstillingene dine
Endre innstillingene dine
Endre innstillingene dine
Endre innstillingene dine

Her er trinnene for å endre innstillingene dine: 1.) Klikk på navnet ditt øverst til høyre (Bilde 1) 2.) Til venstre er det en liten boks, klikk på "Endre innstillinger" (Bilde 2) 3.) De gir deg en liste over ting du kan endre, for nå klikker du den første "Oppdater Persona" De andre bør du finne ut på egen hånd (Bilde 3)

Trinn 3: Opprette en instruerbar

Dette er allerede gjort, så her er koblingene: InstructableInstructableInstructableKonkurranser er morsomme, du kan legge din instruerbare til dem for å vinne kule premier! Men den instruerbare har å gjøre med konkurransen. Hvis det er en paikonkurranse, må instruktøren vise hvordan du lager en kake.

Trinn 4: Lag et foruminnlegg

Å lage et innlegg på instruksjonsfora er ganske enkelt! Trinn 1: Klikk på send inn øverst, og klikk deretter på forumemne. Trinn 2: Fyll ut boksene. Og post! Som jeg sa, dette er veldig enkelt, så du trenger ikke bilder. Du lager vanligvis et innlegg for å stille et spørsmål eller vise noe du tror instruktører ville være interessert i. Men prøv å ikke spamme.

Trinn 5: Kommentere

Kommentering er flott, og jeg liker alltid å få en kommentar til mine instrukser. Så her er hvordan! Trinn 1: Klikk på "Legg til kommentar" nederst på siden Trinn 2: Skriv hva du vil, og klikk på "Legg ut kommentar". De har også en stavekontroll. Noen ganger sender folk deg en PM (privat melding) alt du du må gjøre er å klikke på "innboksen" som ligger rett ved siden av ikonet ditt øverst til høyre på siden, for å PM noen andre gå til siden og i nærheten av ikonet klikker du på PM -knappen.

Trinn 6: Vurdering

Vurdering
Vurdering

For å vurdere enkelt: Trinn 1: Finn infoboksen til høyre for Instructable. (Bilde 1) Trinn 2: Ranger! Husk å rangere pent, folk jobber hardt med instruksjonene sine.

Trinn 7: Navigere

Navigerer
Navigerer
Navigerer
Navigerer
Navigerer
Navigerer

Alt du trenger å gjøre er å se Instructables: Trinn 1: Klikk "Utforsk" øverst. Trinn 2: Klikk på en hvilken som helst knapp. (Listen over hva de gjør er på bildet) Du kan også utforske gjennom forumet på denne måten til!

Trinn 8: Last opp bilder

Laster opp bilder
Laster opp bilder
Laster opp bilder
Laster opp bilder

Når du noen gang lager et foruminnlegg, lysbildefremvisning eller en instruksjonsfil, må du laste opp bilder her er trinnene! Trinn 1: Nederst på siden er det en "Velg fil" -knapp, klikk på den. (Bilde 1) Trinn 2: Velg hvilken fil du vil ha. Du kan laste opp mer enn ett bilde om gangen. Klikk deretter på "Last opp" (Bilde 2) Trinn 3: La de gule boksene klikke og dra en firkant på bildet ditt. Trinn 4: Bilder vil si i biblioteket ditt, hvis du vil bruke det samme bildet to ganger, klikker du på "legg til" nederst på bildet, hvis du vil fjerne det, klikker du på "fjern". For å slette bilder fra biblioteket ditt øverst til høyre f for hvert bilde er det et rødt "X" klikk på det.

Trinn 9: Diverse. Funksjoner

Instructables har mange andre forskjellige funksjoner, og de fleste av dem er ganske enkle å forstå. Hvis du tror at denne instruksen mangler noe, vennligst legg en kommentar nedenfor.

Dette er et samarbeid, så vennligst be meg om å være en del av dette instruerbare, slik at vi kan fortsette å legge til det for å gjøre det best instruerbart for første timere.

Anbefalt: