Innholdsfortegnelse:

WIFI Hunting !: 4 trinn
WIFI Hunting !: 4 trinn

Video: WIFI Hunting !: 4 trinn

Video: WIFI Hunting !: 4 trinn
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Juli
Anonim
WIFI -jakt!
WIFI -jakt!

Har du lyst til å gå på jakt, men med tilstanden i økonomien synes du det er vanskelig å kjøre ut til skogen? Dette leverer den samme spenningen som jakt (sorta), men kan være nærmere hjemmet og veldig billig hvis du allerede har materialene. det gir også god fremtidig referanse.

Trinn 1: Jaktområdet

Jaktfeltet
Jaktfeltet

det første du må gjøre er å velge jaktmarkene. store utendørs stripe kjøpesentre med forretningskomplekser er gode valg, et sted som vil ha mange wifi -hotspots. Imidlertid vil jeg anbefale kjøpesentrene i stedet for forretningskompleksene fordi du ville passe inn mer i en mengde mennesker som shoppet enn noen få forretningsmenn som gikk rundt, og vil føre til mindre oppstyr fra sikkerhet. Etter at du har valgt posisjonen din, finner du området på google maps og velger satellittvisning. du kan skrive den ut eller laste den opp til telefonen din eller hva du nå bruker for å finne wifi, snakker om hvilken …

Trinn 2: Velge våpen

Velge våpen!
Velge våpen!
Velge våpen!
Velge våpen!

Den dyreste delen av jakten din bør være denne delen, du trenger sannsynligvis ikke å kjøpe en av disse, men hvis du gjør det er de relativt billige, avhengig av hvor avansert det er. denne funksjonen er innebygd i mange moderne telefoner og andre apparater du måtte ha. Mitt foretrukne våpen er Nintendo DS med Dsorganize. Hvis du har en ds og et flash -kort, vil jeg anbefale dette fordi det lar deg laste opp kartet ditt og beholde notater, og jeg tror det også lar deg tegne på kartet (bekrefter dette når jeg finner ut) som er veldig nyttig I spillet.

Trinn 3: Start jakten

Nå er det på tide å begynne. Det er morsomt å kjøpe selv, men hvor er konkurransen? Du kan dele opp i grupper, eller det kan være hver mann for seg selv (min favoritt). dere starter alle på samme sted og splittes deretter etter signalet dere velger, når du finner butikken du tror signalet kommer fra. spør høflig en ansatt om de har Wifi i butikken og hva den heter, 50% av tiden de ikke vet, spør i så fall om å snakke med sjefen og stille det samme spørsmålet. de vil sannsynligvis vite. så spør dem at hvis noen kommer for å be om wifi, så fortell dem at du allerede har kjøpt. Merk butikken på kartet med et X eller et merke. gratulerer med ditt første drap!

Når jakten er over på det tidspunktet dere alle ble enige om, møtes på stedet dere alle ble enige om å møte kl. som noensinne har flest drap er vinneren av den jakten!

Trinn 4: Noen få tips,

Noen tips,
Noen tips,
Noen tips,
Noen tips,
Noen tips,
Noen tips,
Noen tips,
Noen tips,

noen gode steder å begynne å lete er på telefonbutikker, kaffebarer, biblioteker, rundt hoteller og McDonnell's eller andre restauranter som kan ha wifi, hvis du ser wifi -logoen i et butikkvindu som er en død gi bort, men husk å finne disse steder først, fordi de går fort.

Anbefalt: