Innholdsfortegnelse:

Ultimate Storage: 4 trinn (med bilder)
Ultimate Storage: 4 trinn (med bilder)

Video: Ultimate Storage: 4 trinn (med bilder)

Video: Ultimate Storage: 4 trinn (med bilder)
Video: ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! 2024, Juli
Anonim
Ultimate lagring av deler
Ultimate lagring av deler

Hvis du liker å lage ting, har du sannsynligvis hundrevis eller tusenvis av små deler - muttere, bolter, skruer, elektroniske deler, etc. Dette er en av de billigste, mest kompakte, fleksible, bærbare og enkle måtene å lagre dem på - i mapper du kan sette på en bokhylle! Dette er en pinlig enkel instruerbar, men som har revolusjonert organisasjonen av delene mine - les videre for å finne ut hvordan jeg gjorde det.

Gjennom årene har jeg slitt med å finne fornuftige måter å lagre samlingen min på tusenvis av små deler på en organisert måte. Hvis du er som meg, har du en enorm samling av esker, deleskuffer og plastbeholdere å lagre delene dine i. Ikke bare er de ganske dyre, men de lider av andre problemer - deleskuffer kan velte og enten miste eller blande seg komponenter og plastdelerbokser er ikke bedre - begge disse tar også mye plass, og så snart du legger til noen nye komponenter når du har fylt opp alle skillelinjer i esken, eller skuffer i komponentbeholderen, kan du må finne ut hvordan du kan ty til hele samlingen din igjen! Denne metoden bruker vanlige ringbind, glidelåslommebøker og poser med gripeforsegling og lar deg lage et hierarkisk lagringssystem, der du enkelt kan legge til eller fjerne nye kategorier (mapper), underkategorier (zip-lommebøker) og komponenter (grep tetningsposer).

Trinn 1: Samle bitene

Samle bitene!
Samle bitene!

Det er tre ting du trenger for dette arkivsystemet. For det første trenger du et ringperm - vanligvis A4 -størrelse i Europa og Letter i USA. Jeg pleier å kjøpe mye på ebay, så jeg foreslår at du prøver det først til den beste prisen. Bedre å ha en 3 eller 4 -ringers versjon - i Europa er 'D' -formen med fire ringer flott, siden den holder sider veldig sikkert. Jeg liker også de med klare plastlommer rundt, siden du deretter kan tilpasse ryggraden og frontdekselet (og baksiden også hvis du vil). De jeg kjøpte var 1,65 pund hver (3,34 dollar). I Europa er her et alternativ fra ebay, og her er et fra viking direct. I USA har disse menneskene en god pris (2,13 dollar), hvis du er glad for å kjøpe esker med 12. Sidene jeg bruker i filene er en "Zip Punched Pocket" fra Rexel - igjen, jeg fikk disse på ebay fra her som de trente på bare 16 pence (US $ 0,33) hver. I USA, prøv noe slikt. Den siste varen er en haug med "zip lock" eller "grip seal" poser - igjen ebay var der jeg fikk min fra, men de er også tilgjengelige fra emballasjebutikker, som denne i OSS. Størrelsen på 3 tommer på 2,25 tommer synes jeg er flott for små deler, siden den er den perfekte størrelsen for elektroniske gjenstander som motstandsstrimler, men du vil kanskje også ha noen større. Hvis du handler rundt, kan du kjøpe en håndfull mapper, 50 hull med lommer og 1000 poser med glidelås for under 25 pund (USD 50,00) - dette vil være nok til å organisere tusenvis av små deler helt!

Trinn 2: Tilpass mappene

Tilpass mappene
Tilpass mappene

Med noen få minutter på et tekstbehandlingsprogram, og et raskt bildesøk på Google, kan du enkelt finne og skrive ut en tilpasset forside og ryggrad - hjelper deg med å se ting smart og enkelt å finne. Du kan til og med legge til litt teknisk informasjon på forsiden som er relevant for delene inni - størrelsesbord, for eksempel for skruer, eller et fargekodeoppslag for motstander.

Trinn 3: Organiser alt

Organiser alt!
Organiser alt!

Etter at du har valgt hovedkategorier for mappene dine, er neste trinn å sette opp 'underkategorier' ved hjelp av glidelåslommene. Merk for hånd eller på datamaskinen, og legg deretter de individuelle delene i de små gripetetningsposene, som deretter går i lommene.

En stor fordel er nå åpenbar - du kan legge til og fjerne glidelåslommene i mappen når du vil, og du kan også legge til eller fjerne de små gripetetningsposene på samme måte. Med alt glidelås, kan du også bokstavelig talt riste delesystemet ditt rundt, og ingenting vil falle ut. Selv om en av de små posene ble stående åpen, er det verste du må gjøre å pakke ut lommen, samle bitene og legge dem tilbake i den lille posen.

Trinn 4: Alt ferdig

Ferdig!
Ferdig!

Legg alle glidelåslommene i mappene, lukke opp, og du er ferdig! Jeg har nå organisert over 1000 forskjellige typer komponenter i åtte mapper (mindre enn en fjerdedel av volumet alle boksene mine tok opp!), Inkludert alle mine elektroniske deler, og all min diverse små maskinvare som muttere, bolter og skruer. De største delene har jeg også organisert på lignende måte med "zip -poser i zip -poser", og så har jeg lagret posesamlingen i noen større plastskuffer.

Jeg har endelig fått alt organisert, for mindre enn 50 kilo - det er billig, fleksibelt, ekstremt kompakt, omorganiserbart, trygt (håndterer ristetesten) og bærbart - kanskje det ultimate lagringssystemet for smådeler!

Anbefalt: