Innholdsfortegnelse:

Billige Easy DIY Bluetooth -hodetelefoner: 3 trinn
Billige Easy DIY Bluetooth -hodetelefoner: 3 trinn

Video: Billige Easy DIY Bluetooth -hodetelefoner: 3 trinn

Video: Billige Easy DIY Bluetooth -hodetelefoner: 3 trinn
Video: Upgrade Your Headphones by Making it Wireless 2024, Juli
Anonim
Billige Easy DIY Bluetooth -hodetelefoner
Billige Easy DIY Bluetooth -hodetelefoner

Dette er på ingen måte et forhåndsbygg, noen kan gjøre dette enkle prosjektet. Det er ikke designet for å være et permanent Bluetooth -hodetelefonsett, bare midlertidig. Materialkostnaden avhenger av hvor du får dem fra, men for meg var Bluetooth -mottakeren litt under £ 7, den fulgte med den lille ekstra ledningen og hodetelefonene der de lå rundt huset mitt. Så lenge hodetelefonene har en ekstra kvinnelig port, bør dette være et enkelt prosjekt for deg. Ellers vil hodetelefonene dine ikke være særlig anvendelige for denne midlertidige løsningen.

Trinn 1: Trinn 1: Nødvendige deler

Trinn 1: Nødvendige deler
Trinn 1: Nødvendige deler

Delene som trengs er veldig enkle og enkle å bruke. Vi trenger tre ting, hodetelefoner (med en kvinnelig aux -port), en Bluetooth -mottaker (et billig stykke teknologi man kan kjøpe på Amazon, AliExpress osv. For under £ 10), en kort ekstra ledning og noen midler for å feste mottakeren til hodetelefoner (jeg gikk med klar tape, men alt vil virkelig gjøre).

Trinn 2: Trinn 2: Montering

Trinn 2: Montering
Trinn 2: Montering

For denne delen skal vi velge hvor vi skal feste mottakeren, jeg valgte like over øretelefonen da den passet ganske bra. Sørg for å la knappen vende utover slik at den er lett tilgjengelig. Etter at du har valgt stedet du vil sette det på, fest det på slik du vil. Jeg kommer til å bruke vanlig klar sellotape, men lim vil også fungere.

Trinn 3: Trinn 3: Aux -ledning og slå på

Trinn 3: Aux -ledning og slå på
Trinn 3: Aux -ledning og slå på

For aux-ledning vil jeg anbefale en rettvinklet utgang, men en normal vil gjøre det bra, det vil bare se litt mer avskrekkende ut. Jeg viklet aux -ledningen rundt øretelefonen en gang bare fordi den var litt lang. Når du slår på, må du passe på at mottakeren kan si "POWER ON" og gjøre deg døv resten av livet. Denne advarselen følger med sammenkobling og avslåing. Nå kan du si at dette er et dumt prosjekt, men det er en kostnadsbesparende metode for å lage Bluetooth -hodetelefoner uten å kjøpe dyre, og fremdeles kunne bruke dine gamle hodetelefonstykker med alle disse nye teknologiene etc.

Anbefalt: