Innholdsfortegnelse:

DIY LED øredobber: 7 trinn (med bilder)
DIY LED øredobber: 7 trinn (med bilder)

Video: DIY LED øredobber: 7 trinn (med bilder)

Video: DIY LED øredobber: 7 trinn (med bilder)
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, Juli
Anonim
DIY LED øredobber
DIY LED øredobber

Før jeg deltok på et fancy kunstarrangement, spurte vennen min meg om å lage noen kule lysende øredobber. Jeg ønsket å designe noe som ville være lett og være bærbart uten batteri til daglig bruk. Jeg begynte med et lite 3v myntcellebatteri og bygde designet mitt derfra. Dette prosjektet er prefekt for noen som bare har begynt, ettersom det introduserer deg for lysdioder og krever minimalt med lodding. Du kan se video her, det dekker de samme retningene, men med mer drilleri fra din virkelig.

Ansvarsfraskrivelse: Avhengig av fargene på din LED kan spenningen variere, og et 3V batteri kan være for mye spenning. Mine røde lysdioder ble vurdert til 2V, men jeg valgte å ikke bruke motstander da jeg ønsket å beholde enkelheten i designet. Hvis du setter opp LED -en slik, kan det føre til at batteriet slites ut raskere eller at lysdiodene brenner ut. Siden disse øredobber uansett bare skal brukes til spesielle hendelser, fant jeg ut at risikoen var verdt asketisk verdi og enkelhet i dette prosjektet, og jeg har ikke hatt noen problemer.

Trinn 1: Få delene dine

Få delene dine
Få delene dine

Du vil trenge:

2 3 volts litiumbatterier

18 lysdioder (9 for hver ørering)

litt ledende ledning

4 hoppringer (2 for hver ørering)

2 øreringskroker

Mer eller mindre LED kan brukes avhengig av størrelsen på dem og dine personlige preferanser. Føl deg fri til å leke med forskjellige størrelser og farger.

Trinn 2: Ordne LED -en

Ordne LED -en din
Ordne LED -en din
Ordne din LED
Ordne din LED

Sett LED -ene på linje og skyv batteriet mellom beina på LE. D Sørg for at alle de positive lysdiodene på LED -en er på samme side, og på den positive siden batteriet. Du kan fortelle om du har den riktig, kjøp om alle lysdiodene lyser eller ikke.

Når du har fått dem slik du liker dem, teipet jeg den sammen for å holde den på plass og merket de positive og negative sidene med en markør for å gjøre lodding sammen med dem lettere.

Trinn 3: Forbered ledningen

Forbered ledningen
Forbered ledningen

Forbered ledningen din ved å stripe en liten seksjon på omtrent 1 tomme lang. Dette er hva vi vil feste lysdiodene til.

Trinn 4:

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Begynn med den positive siden, lodd ledningen så godt du kan på toppen av LED -en som forbinder dem alle sammen. Sørg for at ingen av LED -benene krysser andre. Trim overflødig.

På den negative siden gjør du det samme, denne gangen plasserer du den ledende ledningen omtrent 3/4 av veien opp og lodder den på plass. Trim tilgangen

Denne V -formen vi nettopp har opprettet, holder batteriet på plass. Test det ut ved å skyve batteriet inn for å sikre at alt fungerer og at lysdiodene lyser. Bøy LED -bena om nødvendig for å holde batteriet fastere.

Trinn 5: Koble til hoppringen

Koble til hoppringen
Koble til hoppringen

Lodd hoppringen til toppen av den positive siden.

Trinn 6: Legg til øreringskroken

Legg til øreringskroken
Legg til øreringskroken
Legg til øreringskroken
Legg til øreringskroken

Fest øreringskroken ved å plassere den andre hopperingen i loddetinnet, og fest deretter øreringekroken til den. Sett batteriet inn og øredobben er klar! Fullfør denne prosessen en gang til for å lage to matchende øredobber.

Trinn 7: Bruk dem

Bruk dem!
Bruk dem!
Bruk dem!
Bruk dem!

Ta dine nye øredobber ut på byen! Du kan også fjerne batteriet og bare ha en enkel ørering. Jeg synes de er kule begge veier. Eksperimenter gjerne med forskjellige LED -farger og formasjoner for å lage ditt helt eget design.

Anbefalt: