Innholdsfortegnelse:

OBD2 Bluetooth -leser: 3 trinn
OBD2 Bluetooth -leser: 3 trinn

Video: OBD2 Bluetooth -leser: 3 trinn

Video: OBD2 Bluetooth -leser: 3 trinn
Video: Как пользоваться блютуз автосканером ELM327? Как подключить/Считать ошибки/Список программ 2024, Juli
Anonim
OBD2 Bluetooth -leser
OBD2 Bluetooth -leser

Velkommen, dette er min første Instructable og forhåpentligvis er den lett å forstå, og du kan lage din egen. Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte meg, så kan jeg hjelpe deg. Jeg vil prøve å gjøre dette ekstremt enkelt å følge med denne trinnvise prosessen levert av Instructables.

Trinn 1: Innhenting av deler

Få tak i deler
Få tak i deler

Nedenfor er en liste over deler du trenger for dette prosjektet. Det meste kan du få billig på Ebay, men det er lang forsinkelse på frakt på det. Hvis du ikke finner delen, trenger du bare å undersøke en erstatningsdel. Jeg vil også ha databladet for STN 1110 nedenfor også, dette er det jeg brukte til å designe dette. De fleste av delene som er oppført, er enten overflatemonteringsversjonen eller vanskelig å finne. Jeg vil også ha noen kommentarer for å finne delene til noen av de generelle delene.

Trinn 2: Kretskort

Her er kretskortet og Gerber -filene for å gjøre kortet det kan være litt forvirrende, så det er derfor jeg inkluderer Gerber -filen. Hvis du ser databladet for STN 1110, vil det hjelpe deg å forstå hvor alle tilkoblingene går. Bluetooth -modulen som er oppført i delene har en logisk nivåomformerkrets innebygd. Hvis du bruker en 5V logisk nivå Bluetooth -versjon, kan UART ut av STN1110 kobles direkte til Bluetooth -modulen.

Trinn 3: Montering

montering
montering

Nå er det på tide å sette sammen alt og teste. min er den originale prototypen og er litt rotete, men hvis du ser på ScanTools nettsted om deres STN 1110 vil du se at den fungerer med all ELM327 programvare. Prøv din egen, det er noen testporter for de forskjellige spenningene for å bekrefte at de er riktige. de er ikke merket, men hvis du følger sporene kan du finne ut hva de skal være.

Anbefalt: