Innholdsfortegnelse:

Connected Love Pendants Using ESP8266: 7 Steps
Connected Love Pendants Using ESP8266: 7 Steps

Video: Connected Love Pendants Using ESP8266: 7 Steps

Video: Connected Love Pendants Using ESP8266: 7 Steps
Video: Most Innovative project of 2019, Connected Love Pendants | IoT Projects | ESP8266 Projects 2024, Juli
Anonim
Tilkoblede kjærlighetsvedheng ved hjelp av ESP8266
Tilkoblede kjærlighetsvedheng ved hjelp av ESP8266

To anheng som bringer folk nærmere enn før. De er Internett -tilkoblede anheng kalt Love Pendants som kan hjelpe deg med å dele følelsene dine med din kjære på et helt nytt nivå. I denne artikkelen vil jeg fortelle deg hvordan du lager dine egne Love Pendants, men før det, se opp vår novelle skutt ved hjelp av dette prosjektet,

Trinn 1: Novell ved hjelp av Love Pendant

Image
Image

Trinn 2: Om dette prosjektet

I dette prosjektet har vi 2 anheng som har innebygd WiFi, og de er koblet til AdaFruit -serveren via internett.

Jeg personlig laget anhengene som “I Love You” -heng, du kan gravere alt du vil ha på den. Så hvis jeg mangler noen, i stedet for å sende en sms eller ringe henne til at jeg savner deg, det er det alle andre mennesker på planeten gjør, kan jeg bare trykke på knappen på anhenget for å få LED -gløden på enheten min. Etter noen sekunder vil et annet anheng som brukes av personen jeg har gitt det til, også begynne å lyse. Den andre personen kan være hvor som helst i hele verden, og denne enheten vil hjelpe meg med å formidle følelsene mine til den andre. Dette er en nyskapende måte å uttrykke følelsene dine for dine nærmeste. Dette kan også være ditt flaggermus -signal for å ringe vennene dine for å komme og spille! "Blue Tick" -funksjonen på WhatsApp Messenger som fungerer som en lesekvittering for oss. Vårt prosjekt har samme funksjon! Så snart den andre personen ser at anhenget lyser, vil de få vite at jeg formidler en melding, og så snart de trykker på knappen, vil LED -lampen slås AV på begge anhengene for å bekrefte at de har sett din beskjed. Slik kan jeg fastslå at budskapet vårt formidles. Hele prosessen kan fullføres omvendt. Den andre personen kan gjenta prosessen for å formidle det de vil si ved å gjøre det samme.

Trinn 3: Komponenter påkrevd

  1. ESP8266 01 -modul
  2. Litiumbatteri
  3. HT7333 IC
  4. 10k motstand
  5. 100E motstand
  6. Trykke knapper
  7. Lysdioder
  8. TP4056 batterilademodul

Trinn 4: Tilkoblingsdiagram

Trinn 5: Detaljert arbeidsprosess for prosjektet

Å forklare koden for dette prosjektet vil være litt komplisert for meg å forklare og for deg å forstå også. Så jeg skal forklare deg hvordan koden fungerer her i detalj, som vil forklare hele prosessen som foregår i bakgrunnen.

I utgangspunktet vil begge pedantene prøve å koble til hotspot eller ruter slik at de kan få internettforbindelse. Etter å ha fått internettforbindelse, vil de først koble til Adafruit MQTT -megler. Så for eksempel hvis noen trykker på knappen på det første anhenget, vil lyset på det anhenget slå seg på, og det vil sende data 1 til lysstyrken til Adafruit MQTT -megler. Nå vil det andre anhenget også motta de samme dataene fra Adafruit MQTT -megler, og dermed vil lyset på det andre anhenget også slås på. Nå vil lyset på begge anhengene lyse til noen trykker på knappen på det andre anhenget. Når noen trykker på knappen på det andre anhenget, slås lyset på det anhenget av og de samme dataene overføres til Adafruit MQTT -megler. Og med dette vil det første anhenget også motta de samme dataene, og lyset på det første anhenget vil bli slått av. Nå kan hele prosessen utføres fra begge lamper. Så logikken for denne prosessen er skrevet i koden for dette prosjektet.

Trinn 6: Kode for prosjektet

Jeg har laget separate koder for begge anhengene, og du kan laste ned begge kodene herfra.

Trinn 7: Opplæringsvideo

Hvis du fortsatt er i tvil om hvordan du lager dette prosjektet, så vær så snill å se denne hele opplæringsvideoen om dette prosjektet

Anbefalt: