Innholdsfortegnelse:

Philips OneBlade USB -lader: 3 trinn
Philips OneBlade USB -lader: 3 trinn

Video: Philips OneBlade USB -lader: 3 trinn

Video: Philips OneBlade USB -lader: 3 trinn
Video: Beard Trim at Home 🏡🧔🏻🔪 2024, Juli
Anonim
Philips OneBlade USB -lader
Philips OneBlade USB -lader

Philips OneBlade barberhøvel er flott, men laderen som følger med er irriterende å bære når du reiser, siden den er relativt voluminøs og stikkene ikke trekker seg tilbake. Siden AC -adapteren på den jeg har (QP2520) er vurdert til 4,3v ved 70mA, var den innenfor USB -området. For hva det er verdt, når jeg måler utgangen til vekselstrømadapteren direkte, viser den 6v uten belastning, til tross for at den er merket 4,3v, så de regner sannsynligvis med noe frafall under belastning.

MERK: Det er tilsynelatende andre versjoner av OneBlade som bruker en annen spenning. Jeg aner ikke om dem, så sjekk strømadapteren som fulgte med OneBlade for å kontrollere at den er innenfor 5v USB -rekkevidde.

Trinn 1: Klipp og loddetinn

Snip and Lodde
Snip and Lodde

Vi kuttet kontakten omtrent 6 tommer fra enden av Philips vekselstrømadapter, fjernet ledningene og loddet dem til de avisolerte ledningene på en standard USB-A-kontakt (bare 2 ledninger) som var avskåret av en gammel USB-kabel. Sørg for å ikke reversere strøm og jord, så bruk et multimeter for å sjekke polariteten til strømadapteren og den fjernede USB -kabelen før du starter.

Du må varme krympe de enkelte ledningene og deretter hele monteringen, så ikke glem å sette alle de tre varmekrympene på før du lodder ledningene sammen.

Trinn 2: Dobbeltsjekk polariteten til den monterte kabelen

Dobbeltsjekk polariteten til den monterte kabelen!
Dobbeltsjekk polariteten til den monterte kabelen!

Sørg for at polariteten er den samme når du kobler den til USB, før du kobler den til barberhøvelen! Vær oppmerksom på at kontakten bare passer inn i barberhøvelen på en måte, så sørg for at du har det positive og negative på de riktige sidene. Hvis de er omvendt. det vil trolig ødelegge barberhøvelen din.

Trinn 3: Jobber

Jobber!
Jobber!

Når den er tilkoblet, viser USB -strømmåleren litt over 5v, ved 0,08A, eller omtrent 80mA, noe som ligner karakteren på strømadapteren som fulgte med. Det trekker mer enn 70mA du kan forvente siden USB -strømmåleren også trekker litt strøm. Vær oppmerksom på at spenningen også er litt høyere enn 4,3v vekselstrømadapter. Jeg har ladet raseren et par ganger med kabelen, og har ikke merket noen dårlige effekter, men kjørelengden din kan variere - denne moden gjør absolutt garantien din ugyldig, og er på egen risiko.

Hvis jeg gjorde det igjen, ville jeg gjort den generelle kabelen kortere, slik at den ville pakkes enda lettere, men dette er mye bedre for reiser enn den originale vekselstrømadapteren!

Takk til sønnen min på 9 år, Cory, som gjorde dette prosjektet med meg.

Anbefalt: