Innholdsfortegnelse:

Ionocraft: 6 trinn
Ionocraft: 6 trinn

Video: Ionocraft: 6 trinn

Video: Ionocraft: 6 trinn
Video: Ion Propulsion Drone Proves Its Commercial Viability 2024, Oktober
Anonim
Ionocraft
Ionocraft

Ionocraft eller ionedrevet fly er et fly som drives av elektrisitet uten bevegelige deler eller forbrenning. Det produserer skyvekraft eller løft ved hjelp av ioner, så det bruker en høyspent strømforsyning.

Rekvisita

Trespyd Aluminiumsfolie Pakketape Cooper wire (uten isolasjon) Superlim Høyspenning DC strømforsyning.

Trinn 1: Forberedelse

Forberedelse
Forberedelse
Forberedelse
Forberedelse
Forberedelse
Forberedelse

Skjær et stykke aluminiumsfolie med en lengde på 29 cm og pust 4 cm. Nå kutt 6 trespyd 3 på 8 cm og 6 på 9,5 cm

Steg 2:

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ta nå aluminiumsfolien og legg trespydene på aluminiumsfolien nær kanten av den og lim dem super etter liming, rull folien over spydene og sørg for at du har rundkant

Trinn 3:

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Legg nå de andre 3 spydene (9,5 cm) mellom spydet som ble plassert tidligere, og lim dem på plass slik at de forlater 2 cm fra rundkanten.

Trinn 4:

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Brett nå hele saken slik at den danner en trekant.

Trinn 5:

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ta nå din ionocraft og ta tak i Cooper -ledningen og bind ledningen etterlater et hull (nær den runde kanten) mm mer enn 1 cm, denne ledningen kommer til å være din høyspenningspositive og ta en annen kobbertråd og tape den ledningen til folien og det er den høye spenningens negative ledning (sørg for at ledningens lengde er nok til å koble til strømforsyningen.) Merk: gapet avhenger av spenningen til strømforsyningen

Trinn 6:

Fest båndene til en isolator ved hjelp av kobbertråd og sørg for at du har nok ledningslengde slik at løfteren kan fly. Nå må du koble den øverste ledningen til positiv og folie til negativ. (Jeg bruker en flyback -transformator fra en gammel katodestrålerør -TV.) Nå er ionokraften din ferdig og klar til å fly. Nyt!

Anbefalt: