Innholdsfortegnelse:

DIY Arduino 2d Motion Racing Simulator: 3 trinn
DIY Arduino 2d Motion Racing Simulator: 3 trinn

Video: DIY Arduino 2d Motion Racing Simulator: 3 trinn

Video: DIY Arduino 2d Motion Racing Simulator: 3 trinn
Video: Control Position and Speed of Stepper motor with L298N module using Arduino 2024, Juli
Anonim
DIY Arduino 2d Motion Racing Simulator
DIY Arduino 2d Motion Racing Simulator

I denne Instructable vil jeg vise deg hvordan du bygger en morsom kjøresimulator ved hjelp av en Arduino mikrokontroller og to små servomotorer.

Trinn 1: Beskrivelse

Image
Image

SimTools er en generisk Motion Simulator -programvare som kan kontrollere flere maskinvaregrensesnitt, inkludert Arduino. Denne kombinasjonen brukes i prosjektet som presenteres i videoen.

Trinn 2: Bygging

Bygning
Bygning
Bygning
Bygning
Bygning
Bygning

Maskinvaredelen består bare av Arduino Nano mikrokontroller og to billige SG90 mikro servomotorer. Vi trenger bare å laste opp koden nedenfor.

De nødvendige spilldataene ved hjelp av Simtools -programvaren overføres via den serielle porten til Arduino. Neste Arduino aktiverer servomotorer som flytter simuleringsplattformen tilsvarende. Dette er en liten skala av en to-akset simulator. For å lage en ekte simulator må du legge til motordrivere og store servomotorer. Det er mange eksempler på slike DIY -simulatorer samt konstruksjonstegninger og tips på siden "https://www.xsimulator.net/". Oppsettprosedyren for Simtools er beskrevet i videoen, men du kan også laste ned PDF-brukerhåndboken på: https://simtools.us/wp-content/uploads/2019/06/SimToolsUserManual-v2.4.pdf SimTools vil kjøre i "Demo" -modus til en gyldig lisens er registrert. Programtillegget for Live for Speed er fullt operativt for testing mens SimTools er i demomodus. (Demoen til Live for Speed fungerer også for å teste SimTools.) Du kan finne mer i formasjon og laste ned Live for Speed på

Simtools nedlastingskobling:

Trinn 3: Skjematisk og kode

Skjematisk og kode
Skjematisk og kode

Nedenfor kan du se skjematisk diagram og Arduino -kode

Anbefalt: