Innholdsfortegnelse:

Easy High Voltage Fly Swatter Mod: 4 trinn
Easy High Voltage Fly Swatter Mod: 4 trinn

Video: Easy High Voltage Fly Swatter Mod: 4 trinn

Video: Easy High Voltage Fly Swatter Mod: 4 trinn
Video: power mod your Electronic Bug Zapper Racket howto 2024, Juli
Anonim
Image
Image
Deler
Deler

Forsiktig - Høyspenning. Holdes borte fra barn og kjæledyr. Jeg er ikke ansvarlig for noen form for skade på deg selv eller andre

Så når det er sagt, har jeg alltid ønsket å tilpasse en fluesmatter til noe mer alvorlig. Standard elektriske fluesmykkere håndterer det jeg tror er omtrent 600 til 1000V, denne endringen vil være i området 20.000V. I tillegg krever det ikke hardcore tekniske ting. Jeg ønsket å lage en cockroft walton generator (som jeg tror er i denne modulen), men det var dyrere og mye mer arbeid. Så her er en enkel mod ved å bruke en billig ebay -komponent.

Trinn 1: Deler

Hoveddelen jeg brukte var en høyspenningsgenerator fra ebay. Med følgende oppgitte egenskaper: Inngangsspenning: DC 3 V til 6 V Inngangsstrøm: 2 A - 5 A Høytrykktype: typen pulsstrøm Utgangsspenning: 400000 v (Vær oppmerksom på sikkerhet) Høytrykksutladningsavstand mellom: 10 mm - 20 mm Selv om de oppgir 400.000 V, er dette sannsynligvis ikke sant. Den maksimale utladningsavstanden er faktisk omtrent 20 mm, så det tilsvarer omtrent 20.000 V, eller la oss si 10 til 30 kV. Fremdeles ganske høy. De sier også at de ikke skal bruke det konstant på lenge siden det kan overopphetes

  • Så som inngang kan du bruke standard 2x AA i serie eller et enkelt 14550 Li-Ion-batteri (varierer mellom 3 til 4,2 V, kan håndtere noen få forsterkere) og et batteriavstandsstykke, for eksempel tinnfolie innpakket med tape. Oppgitt inngang er 3 til 6 V, men jeg prøvde også to litiumceller i serie (varierer fra 6 til 8,4V) i det, noe som resulterte i en mye høyere utladningsfrekvens. Imidlertid vil jeg ikke råde deg til å gjøre dette siden det kan steke komponentene.
  • Krympeslange eller lignende.
  • Lodding for en fin jobb, eller vri ledninger sammen for rask og skitten.
  • Verktøy som loddejern, tang.
  • Fluesmatter

Trinn 2: Strip innsiden

Strip Insides
Strip Insides

Ta først batteriene. Selv om jeg ikke gjorde dette av en eller annen grunn, hadde det vært veldig smart å gjøre det på forhånd.

Kutt deretter alle ledningene til den gamle kretsen. Vær oppmerksom på at du trenger en bryter, så om mulig lar du det ligge (min hadde det alternativet). Sørg deretter for at høyspenningsgeneratoren passer. Jeg måtte fjerne litt plast med wire cutters som var ganske enkelt. Dessverre ingen bilder av det. Legg den deretter inn.

Trinn 3: Loddetilkoblinger og isoler

Loddetilkoblinger og isolasjon
Loddetilkoblinger og isolasjon
Loddetilkoblinger og isolasjon
Loddetilkoblinger og isolasjon
Loddetilkoblinger og isolasjon
Loddetilkoblinger og isolasjon

Lodd ledningene til hverandre i en rett linje. Sørg for å legge varmekrympeslangen rundt ledningen før lodding. Jeg brukte et dobbeltlag for å være sikker på at det isolerte riktig, høyspenning trenger god isolasjon.

Hvilke ledninger som skal gå hvor kan du finne i beskrivelsen hvor du kjøper generatoren din. Med min var den røde +, den grønne - og de to gjennomsiktige røde ledningene var høyspentledningene (polaritet spiller ingen rolle). Så jeg loddet den røde ledningen til batteriets positive terminal, den grønne ledningen til en av terminalene på bryteren og en ekstra ledning (hentet fra den originale kretsen) fra den negative batteripolen til den andre bryterterminalen. Disse krever ikke nødvendigvis isolasjon hvis de ikke kan bevege seg, hvis de kan isolere dem.

På høyspenningssiden skal de gjennomsiktige ledningene loddes til skjermen. I mitt tilfelle er det 3 skjermer som den midterste skjermen har motsatt polaritet til de to ytre. Derfor må de to gule ledningene (ytre skjermer) loddes til en av høyspentledningene og den røde (indre skjermen) til den andre høyspentledningen.

Trinn 4: Sett det hele sammen igjen

Sett det hele sammen igjen
Sett det hele sammen igjen
Sett det hele sammen igjen
Sett det hele sammen igjen

Sett ledningene på et sted der de kan passe og skru alt sammen igjen. Sett inn batterier, legg på advarselsmerke og ha det gøy! Sørg for å ikke zappe personer. Jeg tror ikke forsterkerne er høye nok til å drepe noen, men hei det er bedre å ikke prøve. Den rare lukten du får når du bruker den en stund er faktisk ozon som dannes ved å føre høyspentbuen gjennom luften.

Spørsmål? Kommenter gjerne eller send meg en melding på enten nederlandsk eller engelsk.

Hvis du likte denne instruerbare, vennligst stem på meg!

Anbefalt: