Innholdsfortegnelse:

LED Grow Light: 4 trinn
LED Grow Light: 4 trinn

Video: LED Grow Light: 4 trinn

Video: LED Grow Light: 4 trinn
Video: Что будет если купить КИТАЙЦА? 23 СЮРПРИЗА в КАБИНЕ DONGFENG 520 2024, Juli
Anonim
LED Grow Light
LED Grow Light

Dette er mitt første forsøk på en instruerbar. Dette var også mitt første forsøk på å bygge et LED -vekstlys ved å bruke reservedeler rundt huset. Min viktigste inspirasjon kom fra en instruerbar av DemonDomen, (https://www.instructables.com/id/Make_an_automatic_plant_light/) Dette er en ganske enkel design, men vil trolig ha nytte av å ha en lyssensor (noe jeg ikke hadde lett tilgang til.). Jeg koblet min til en lys timer, som nå kjører mitt hydroponiske oppsett. Jeg var skuffet over hvor retningsbestemt lyset endte med å være, gå figur siden jeg brukte deler fra en lommelykt, men det burde fortsatt fungere bra for frøplanter.

Trinn 1: Samle deler

Samle deler
Samle deler
Samle deler
Samle deler

Deleliste: Lysdioder reddet fra en Maglite (LED -konverteringskit) DC -veggvorter ** Liten plugg (fra håndverksdelen av Dollar Tree, opprinnelig for et annet prosjekt) Metallskrap (PCI -spordeksel fra billig datamaskinveske) Halm (Valgfritt, ikke vist) Elektrisk tape (ikke vist) Verktøy: Loddejern og loddebor (og så selvfølgelig) Kniv eller saks (for å kutte halm) ** MERK: Match veggvorten med strømbehovet til lysdiodene dine. Jeg tok det nærmeste jeg hadde for hånden, (5V DC) og kretsen som kjørte lysdiodene overopphetet ganske raskt. Jeg skal lete etter en 3V DC PS neste gang jeg treffer RS eller Goodwill.

Trinn 2: "Arm" -montering

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Jeg begynte med å bore (2) hull i metallbiten min. Dowel så ut til å være omtrent like stor som den lille nubben på LED -foringsrøret, så jeg lagde begge samme størrelse. Ideen var at vekten på LED -en skulle gjøre metallfanget på treet slik at det kunne justeres i høyden, men fortsatt holde. Det viste seg at dowel var for liten. En rask, enkel løsning med et sugerør, og jeg passet perfekt! det skaper en tett passform. Det fungerte i hvert fall for meg:)

Trinn 3: Fest lysdioder

Fest lysdioder
Fest lysdioder
Fest lysdioder
Fest lysdioder
Fest lysdioder
Fest lysdioder

Maglite LED -konverteringssettet kom med en bakplate som hjelper til med å holde den i lommelykten (Et batteri lekker ut i min Mag og tærte den tredje delen av denne enheten utover at jeg fikset den). Jeg klemte metallarmen mellom bakplaten og lysdiodene, og bøyde deretter ledningene for å holde den på plass. (Se de tre første bildene) En rask (og ikke så flott) loddejobb festet veggvorten min til lysdiodene. For å holde alt på plass og holde ledningen unna måten jeg pakket armen inn i tape. Jeg burde sannsynligvis ha dekket ledningene også.

Trinn 4: Sluttmontering

Sluttmontering
Sluttmontering
Sluttmontering
Sluttmontering
Sluttmontering
Sluttmontering

Stikk pluggen i potteplanten din, så får du et LED -lys til å vokse! Siden jeg ikke har riktig strømforsyning til lysdiodene mine ennå, vet jeg ikke akkurat hvor bra dette egentlig fungerer. Som du kan se på siste bildet, jeg zip zip ledningen til pluggen for å holde den korrelert. Når det gjelder deler, siden det sannsynligvis vil være der de fleste kommentarene vil være rettet, brukte jeg det jeg allerede hadde rundt huset. Jeg tror du kan bygge et bedre, om ikke bedre fungerende, lys med litt planlegging og shopping. Hvis du har kommentarer eller forbedringer, vil jeg gjerne høre dem. Jeg vil også høre om erfaringer fra folk som har prøvd lysdioder for å vokse lys. Takk! -Stew

Anbefalt: