Innholdsfortegnelse:

Cymbalklokke: 5 trinn
Cymbalklokke: 5 trinn

Video: Cymbalklokke: 5 trinn

Video: Cymbalklokke: 5 trinn
Video: Голубая стрела (1958) фильм 2024, Juli
Anonim
Cymbal klokke
Cymbal klokke

Jeg hadde en gammel nascar -klokke og useriøse cymbaler fra mitt første sett. De tok opp plass da jeg hadde ideen om å lage en Cymbal -klokke. Måte å bruke materialene på nytt

Trinn 1:

Bilde
Bilde

Rekvisita

-cymbal -klokke -dremal -aluminium boks eller vegghenger ting -gorilla lim -Valgfritt -maling

Trinn 2: Disassembaly

Disassembaly
Disassembaly
Disassembaly
Disassembaly

fjern hendene fra klokken ved å slå dem av. Husk hvilken hånd som var nederst, vanligvis timen. så kan du male hendene eller beholde det samme hvis du velger det. Ta ut designpapiret og behold det til senere.

Trinn 3: Montering

Montering
Montering

Når du har girkassen ute, sett den inn i kronen på bekkenet. Sett deretter på mutteren og skiven igjen for å se om boksen stikker ut nok. hvis boksen ikke stikker ut nok og mutteren ikke går tilbake på sand, giret eske til den passer.

Trinn 4: Nummerering

Nummerering
Nummerering

ta papiret på den gamle klokken og bruk en linjal for å forlenge talllinjen og sette en prikk der tallet ville være. ta deretter dremelen din med slipeskiven og slip tallene.

Trinn 5: Hengende

Hengende
Hengende

du kan bore et hull i cymbalen eller legge til en krok på baksiden du kan lage kroken av en alukinum kan ad gorilla lim den på baksiden. så kan du henge klokken og beundre arbeidet ditt mens tiden tikker bort. Vær så snill å kommentere.

Anbefalt: