Innholdsfortegnelse:

Hundestol: 4 trinn
Hundestol: 4 trinn

Video: Hundestol: 4 trinn

Video: Hundestol: 4 trinn
Video: Голубая стрела (1958) фильм 2024, Juli
Anonim
Hund rullestol
Hund rullestol

Hei i dag, jeg skal vise deg hvordan du lager en hundestol til hunden din. Jeg fikk denne ideen ved å søke på internett for å se hvordan folk kan glede seg over eldre hunder mer. Jeg trengte egentlig ikke en fordi hunden min er 2, men tanten min hund som er 8 nå har leddgikt trenger virkelig en, så la oss komme i gang.

Trinn 1: Design

Design
Design

Jeg liker å jobbe i AutoCAD, som er et CAD -program som lar meg tegne alt i målestokk og enkelt gjøre endringer på datamaskinen. CAD står for Computer-Aided Design. Jeg har min egen lisensierte "lette" versjon av AutoCAD.

Ved å bruke dette programmet kan jeg få et spor av hunden inn i tegningen min, og deretter bygge en vogn som passer ham. Jeg tillater selvfølgelig litt justering fordi prosjekter sjelden passer perfekt uten finjustering.

Designet mitt bruker firkantede aluminiumsrør og polykarbonatplate til hovedrammen. Jeg valgte hjulene med større diameter fordi Nestle er en stor hund, og han går også over terreng med støt og hindringer noen ganger. Hjulene med større diameter ruller bedre over hindringer og har noe støtdemping med sine pneumatiske (luftfylte) dekk.

Jeg bruker nylonbåndmateriale for å danne en sal, som er sløyfet gjennom sporene i vognens sideplater oppe, og tungt polstret med gummirør dekket med tykt skumpolstring. Jeg bruker spenner for å tillate stroppjustering.

Det nye designet mitt har et deksel over polstringen for å tillate vask og mindre glidning av polstringen på stroppene.

Salen er en av de mest utfordrende delene av vognen for meg. Som sittesystemet på en persons rullestol, er det den avgjørende delen som kommer i kontakt med kroppen og holder hunden i en ideell posisjon. Som med rullestoler for mennesker, kan feil plassering føre til mulig personskade og forverring av den nåværende tilstanden. Det er det siste man vil gjøre mens man prøver å hjelpe en hund!

Noen ganger vil en dårlig tilpasset vogn eller sal bare være ubehagelig for hunden, noe som resulterer i misbruk av vognen. Jeg liker å stole på eieren, sammen med min observasjon, om hunden virker behagelig og naturlig i vognen. De kan se de subtile tegnene, og de kjenner hunden sin bedre enn meg.

Etter mye kutting, boring og kjøring frem og tilbake til Home Depot noen ganger, var vognen klar for Nestle for å prøve den!

Trinn 2: Rekvisita og montering

Anbefalt: